Takip Et

YENİ DÖNEM

Kendimiz adına yeni bir yayın ve yazı dönemi olarak düşündüğümüz için yukarıdaki başlığı koyduk.

Okuyucularımız da farkındalar. Neredeyse iki aydan uzun zamandır gazetemiz DENGE’nin bu sayfası boş kaldı. Nedeni de hepinizin malumu…Korona Virüs belası…

Bu salgın hepimizin hayatına yeni bir yaşama biçimi getirirken alışkanlık ve çalışma düzenimizi de değiştirdi.

Tam da tarım mevsiminin en aktif olduğu dönemde yurdumuza giren bu salgın bizleri de etkiledi. Elimizde olamadan ve bazı nedenlerden dolayı-tabir yerine ise-yıllı izin kullandık.

Bizi yakından tanıyanlar bilirler ki çok yönlü bir çalışma düzenimiz ve ilgi sahamız mevcuttur.

Yazılarımıza ara vermemiz konusunda bahanelerimizi sıralayacak olursak; Öncelikle bizler aktif üreticileriz.Geçtiğimiz iki aylık dönemde salgın dolayısıyla il dışından gelen yardımcı işçilerimizin gelememesi tüm bağın yükünü üzerimize yıktı.

İkincisi ise şahsımızın bir tarih yazıcısı olması. Verdiğimiz sözleri yerine getirmemiz gerekirdi.Nazilli Belediye’miz için hazırladığımız “19.Yüzyılda Nazilli Halkı ve Nüfusu” adlı yerel tarih araştırmamızı tamamlayıp Belediye Kültür İşleri Müdürlüğü’ne basılmak üzere teslim ettik.

Diğer bir çalışmamız olan “Aydın İl Yörükleri” adlı eserimizi de tamamlayıp basıma hazır hale getirdik. Bu konuda basımı üstlenecek kurumların ilgilerini beklemekteyiz.

Bu dönemde TV DEN’de haftada bir yayınladığımız ”TARIMDA GÜNDEM” programına ,konuklarımızın çoğunluğunun Aydın,İzmir,Muğla,Denizli ve Manisa’dan olması,iller arasında seyahat kısıtlaması dolayısıyla yayına da ara vermek zorunda kaldık.

Yeni dönemde hem gazetemiz Denge’de hem de TV DEN’de “TARIMDA GÜNDEM” başlığı altında yayın ve yazılarımıza devam edeceğiz.

Türk tarımının sesi,Türk üreticisinin nefesi,Türk çiftçisinin tercümanı olamaya,tüm tarım sorunlarının üzerine cesaretle gitmeyi sürdürerek çözüm yollarını araştırma görevimizi yerine getireceğiz.

Bu dönemde bizi farklı kanallardan arayarak yayın programımız ve yazı köşemiz için arayan,aranın nedenini samimiyetle merak eden tüm izleyici ve okuyucularımıza ilgilerinden dolayı teşekkür ederim. 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.