Takip Et

Mümkünlü

Beni yakından tanıyanlar çok iyi bilir.

Teknoloji ve yazılım, hayatımda çok önemli yer tutar.

İşimizle ilgili Lütfi Altın ile ürettiğimiz yazılım, gazeteciliği ve gazete çıkarmayı çok kolay hale getirmiştir.

Bu projenin gelişmesi ve daha geniş kitlelerin yararlanabileceği seviyeye gelmesi için çalışmalarımız sürüyor. Sektörümüze, sürprizler hazırlıyoruz.

Bu kadar reklam yeter.

Türk Telekom’un, “Mümkünlü’de her şey mümkün” temalı reklamını hatırlarsınız. Bu yazılım dünyası da öyle. Yeter ki hayal edin ve nasıl yapılacağını bilenlerle çalışın.

Dün TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun katılımı ile tanıtımı gerçekleştirilen AYTOBİL Projesi, yazılım dünyasının sunduğu imkanlardan yararlanılan başarılı bir çalışma olmuş. Banka işlemlerini, vergi, SGK işlemlerini cep telefonundan yapan şirketler ve işadamları, Aydın Ticaret Odası ile olan ilişkilerini de aynı şekilde gerçekleştirebilecek. Odaya gelmeden istediği belgeyi elektronik imzalı olarak kendi bilgisayarından çıktı alabilecek. Çok basit ve bilindik gibi gözükse de aradığınız adrese götüren modülü bile inanılmaz yararlı ve çok ciddi bir emek barındırıyor. İş arayanla, işçi arayanı bir araya getiren kısmı da çok faydalı.

Beni asıl sevindiren kısmı, Aydın’da hayata geçirilen bu projenin Türkiye’nin bir çok yerinde de insanların hayatını kolaylaştıracak olması. Aydın’da hayata geçirilen bir projeyi tüm ülkeye yayma hayaliye yanıp tutuşan biri olarak çok gurur duyduğumu ve feyiz aldığımı belirtmek isterim.

Proje, AYTO Başkanı Hakan Ülken’in ne kadar uyanık olduğunu ve ticareti bildiğini de ortaya koydu. Göreve gelir gelmez üyelerinden belge parası almaya son veren Ülken, bu uygulamasıyla odanın belgeye para ödemesini de sonlandırmış oldu.

Yazılımı, bedavaya getirdiğini söylerse de şaşırmam.

Çünkü Hakan Ülken ile ‘AYTO şaşırtmıyor.’

Olması gerekeni yapıyor.

“AYTO ...yor” çıkışlarının devamını sabırsızlıkla bekliyoruz.

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.