Takip Et
  • 26 Eylül 2023, Salı

İYİ Parti vekilinden fırça yedim, mutluyum!

Bırak artık şu alınganlığı. “Kime yazıyorsun” ya da “gerçekten bana mı yazıyorsun” veya "yoksa başka biri mi var?” gibi sorulara bir son veremez misin?

Sana yazıyorum. Senin yazdıklarına cevap veriyorum. Artık o kadar içli, dışlı olduk ki; sanki sen bensin, ben de sen. Bazen aynı anda aynı şeyleri, aynı dakikada birbirimize atıyoruz.

Zıtlaştığımız, karşı karşıya geldiğimiz durumlar da var. Bunları soruna dönüştürmektense; zenginliğimiz olarak görelim. Farklı düşüncelerimiz, ilişkimizde afrodizyak etkisi yapsın.

Siyasi gelişmeleri anlatmamı istiyorsun. Geçen Cuma günü tvDEN Ana Haber’de konuştum. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Aydın ile ilgili söylediklerini yorumladım.

Katıldığı televizyon programında Akşener, “Aydın adayımız netleşmek üzere” dedi. Ben bu durumun en çok Özlem Çerçioğlu’nu telaşlandırdığını, korkuttuğunu düşünüyorum.

Akşener’in bu açıklamasının adaylığı açıklanan Çerçioğlu’nun kaybedeceğinin ilanı olduğunu dile getirdim. Çünkü geçen seçim HDP’nin blok desteği sayesinde kazandı.

Kaldı ki, İYİ Parti’nin Aydın’daki oyu HDP'nin (Yeşil Sol Parti) iki katına yakın. Yani “İYİ Parti iddialı bir aday çıkartırsa, Çerçioğlu seçimi kaybediyor” yorumu yaptım.

Çerçioğlu’nu ve Kemal Kılıçdaroğlu’nu iyi tanıyan Akşener’in bu açıklamasının CHP’ye “gel gel” olduğunu söyledim.

Korkan ve telaşlanan Çerçioğlu’nun koşa koşa Kılıçdaroğlu’na gideceğini, “Aydın’ı kaybetmeyelim. Ne olur ittifak yapalım. Akşener’i ikna edin!” diyeceği düşüncemi paylaştım.

İYİ Parti Aydın Milletvekili ve Genel İdare Kurulu Üyesi Ömer Karakaş aradı. “Yanılıyorsun. Değerlendirmen ve yorumların gerçeği yansıtmıyor. Biz hem Aydın’da hem de Türkiye’nin her yerinde kendi adaylarımızla seçime gideceğiz ve iddialı adaylar çıkaracağız. Aydın Büyükşehir Belediyesi ve 17 ilçe belediyesine talibiz. Kemal Kılıçdaroğlu CHP’nin başından gitse, yerine Özgür Özel ya da başka biri seçilse bile GİK’te aldığımız karardan geri dönmeyeceğiz. Böyle biline!” dedi.

Anlayacağın, fırça atar gibi konuştu. Keşke her müdahale eden onun gibi mert olsa. Biz tekzip (cevap) hakkını kullanmadan savcılığın kapısını tutanları, aktardığımız bilgiyi yalanlayamadığı için bizi kirletmeye kalkanlara sürekli maruz kaldığımız için Ömer Bey’in fırçası makbule geçti.

İnşallah İYİ Parti’nin ve Ömer Karakaş’ın bana fırça atarken gösterdiği mertlik, 2024 yerel seçimlerinin sonuna kadar hatta daha sonra da devam eder.

Meral Akşener ve Ömer Karakaş, “İYİ Partili Aydın Büyükşehir Belediye Başkanını yanına alıp da “Ne oldu Emin Aydın?” diyebilirlerse; Akşener ile ilgili söylemlerimden dolayı senin huzurunda özür de dileyeceğim.

Akut mertliği için sayın Karakaş’a şimdiden teşekkür ediyorum. AK Parti ve MHP'liler başta diğer siyasetçilere de örnek olmasını diliyorum.

“Fatih Atay hangi partiye geçecek, Köşk’ün adayları kim olacak?” sonraki yazılarda anlatacağım.

En başta söylediğim gibi; çelişkilerimizi soruna değil, kazanca dönüştürelim. Bana da, kendine de fazla yüklenme. Bir sonraki yazıda görüşürüz. 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.