Takip Et
  • 18 Şubat 2024, Pazar

Çerçioğlu’nun programı ve Nazilli 'SATIŞ' krizi

Bugüne kadar bana yönelttiğin en doğru sorulardan biri bu olabilir; “Diğer adayların ertesi gün yapacağı çalışma bir gün önceden duyuruluyor, Çerçioğlu’nunki neden bilinmiyor?” diyorsun.

Vatandaşın kendisine göstereceği olası tepkilerin rakipleri tarafından kayda geçmesinden endişe ettiği gibi bazı yorumlarla da, sorunu destekliyor, merakını derinleştiriyorsun.

Bence sorun sende. Ben Çerçioğlu’nun programına gayet rahat erişebiliyorum, buluyorum.

Özlem Çerçioğlu’nun önceden bilgisini edindiğim bir gezi programını seninle paylaşayım;

- 08.30 belediyeye geliş.

- 09.00 Akşam Çakırbeyli’deki köy evinde Ercan Çerçioğlu ile yapmış oldukları “dünün değerlendirmelerinde kabahatli bulunan bürokratların” azarlanması.

- 10.15 İlçe pazar ziyareti için ilçeye hareket. (ilçe belediye başkanına Özlem Çerçioğlu trip atıyorsa adaya haber verilmeden gidiliyor)

- 11.00 İlçe pazar merkezine giriş. (Ozan’ın ayarladığı Urfalı olanlar ile resmi korumalar siyasi ekipten havası yaratılarak)

- 11.05 yaşlı bir teyze ile foto çektirme.

- 11.06 Ozan Çavuşoğlu tarafından organize edilen bir vatandaşın kendisine ezberletilen konuşmalarının videoya çekimi.

- 11.08 pazarcı esnafından alışveriş o sırada muhalif kim varsa güvenlik ordusu tarafından basından uzak tutulması.

- 11.11 klişe bazı sözlerin Özlem Çerçioğlu tarafından söylenmesi için yandaş basının hazırlanan soruyu sorması

- 11.14 pazardan çıkış

- 11.15 kapanış

ÇERÇİOĞLU SIKIŞINCA SATIYOR

Sohbetimizi başka bir konu ile sürdürelim isterim; Efeler’de İbrahim Gürdal ve Barış Altıntaş, Söke’de Fatih Akkentli, Germencik’te Fuat Öndeş’i son dakikada satan Çerçioğlu’nun en son satışını duydun mu? Nazilli konusunda sıkışınca son dönemde yanından ayırmadığı Naim Atmaca’yı da satmış. Naim’in en büyük rakibi Serkan Sevim’i Büyükşehir listelerine almış. Naim Atmaca sudan çıkmış balığa dönünce, sağı solu aramış. Nazilli’deki kaynağım beni şöyle bilgilendirdi, “Yaşanan satış olaylarına Atmaca o kadar sinirlendi ki, küfürler hava da uçuştu. Özlem Çerçioğlu da bu küfürlerden payına düşeni ziyadesiyle aldı.” Bu nasıl parti içi nezaket, ayıp oluyor beyler!

Bu olaylardan sonra Nazilli’nin çiçeği burnunda ilçe başkanı Naim Atmaca’ya, “pek ortalıklarda görünme” mesajı iletilmiş. Kullan at! Sistemin son mağduru Naim Atmaca olmuş. Bülbül'ü yiyen Atmaca’nın haline kargalar gülüyormuş.

Benim değişik zamanlarda, bazı bölümlerini değiştirerek yayımladığım, “Tuvalet kağıdı adamlığı” başlıklı ve içerikli yazılarımı tekrar gözden geçirsen iyi edersin. Hadi rast gelsin. 
 

"Tuvalet kağıdı adamlığı" başlıklı yazıyı okumak için tıklayın

Tuvalet Kağıdı ve Ali Çankır başlıklı yazıyı okumak için tıklayın

 

OKUMAK İSTEDİĞİNİZ HABERE TIKLAYIN

 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.