Takip Et
  • 19 Temmuz 2023, Çarşamba

Kokain kullanmayan belediye başkanları iste

Senin de gündemin yerel seçim olmaya başlamış. Bana kimlerin aday olacağını, kimlerin seçilme şansı bulunduğunu filan soruyorsun. Kararı partiler verecek.

Vatandaş olarak senin de yapabileceklerin var. Partilere, “Kokain kullanmayan, uyuşturucu bağımlısı olmayan belediye başkan adayları istiyoruz” diyebilirsin.

Bu senin hakkın. Partiler adaylardan güvenilir sağlık kuruluşlarından, şeffaf süreçlerle alınmış “Uyuşturucu madde kullanmamıştır, bağımlılığı yoktur” raporu isterler.

Kendine güvenen aday, “Alın saçımdan bir tel. Gidin istediğiniz yerde baktırın!” da diyebilir. Bu seçim aday belirleme süreçlerine bu şekilde etki edebilirsin.

Doğru adaylar olduktan sonra zaten doğru insanların yetki sahibi olma olasılığı güçlü olacaktır. Günümüzün en önemli sorunu uyuşturucu bağımlılığı. O yüzden bu konu önemli.

Hiçbir vatandaşımız kullanmasın isteriz. Hele hele belediye başkanlığı yapacak biri hiç kullanmasın. Çünkü senin, benim adıma, şehrimiz için önemli karar verenler kullanırsa hepten yandık.

Çünkü bu illet beyin fonksiyonlarını yok ediyor. Öyle olunca; irade de, idare de seçtiğinde değil de onun bu durumunu istismar eden çakallar da oluyor.

Aman dikkat!

İlerleyen günlerde benzer uyarılarımı tekrar edeceğim.

Bu konu senin de gündemin olsun. Partilerden ricamız, karşımıza uyuşturucu madde bağımlısı aday ya da adaylar çıkarmasınlar.

Kokain kullanmayan belediye başkanları istiyoruz.

Anladın değil mi canım benim? 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.