Takip Et

İtirafı da mı görmezden gelecekler?

Sana yakın geçmişte önemli olanın benim haklı çıkmam olmadığını, senin ve memleketimizin kazançlı çıkması olduğunu belirtmiştim.

Biliyorsun yıllardır, Aydın’ı Özlem Çerçioğlu üzerinden soyan şebekeyi yazıyor, konuşuyorum. Aydın yerel medyasında bu konuları gündemde tutan ender aktörlerden biriyim.

Çok az sayıdayız; çünkü bunu yapmamak için bize teklif edilen büyük paraları elimizin tersiyle ittik. İtemeyenler maalesef çoğunlukta.

Bildiğimiz durumları kazanca dönüştürmeyi reddettiğimizle kalmadık, başımıza eşek kulağı da yağdı. Çerçioğlu’nu eleştirdik diye çok basitçe adliyede yargılandık, toplumda yadırgandık.

Yadırganmamızı satın alınmış kalemşörler ve troller üzerinden sağladılar. Milim sapmadık, doğru bildiklerimizi yazmaya, konuşmaya devam ettik, ediyoruz ve edeceğiz.

Ulusal basında da bizim yerelde konuştuğumuz konular çok gündem oldu. Genelde Sabah, Takvim ve Yeni Asır gibi mecralar yazdı, çizdi.

Basında çıkan haberler üzerine resen sorumluluk almayan Aydın Adliyesindeki görevliler, bizler için ellerinden geleni ardına koymadı. Ne ifade özgürlüğü tanındı, ne adil yargılama hakkı, ne basın özgürlüğüne bakıldı, ne de senin haber alma hakkına. Silindirle üzerimizden geçilmeye çalışıldı.

Geçmişte adliyeye FETÖ üzerinden egemen olanların (bıraktığım linkte de okuyacaksın) bize husumeti yargı üzerinden yakın geçmişe kadar devam etti. Merak eden İçişleri Bakanı, Adalet Bakanı, HSK Başkanı, Müfettişi vb. olursa, yaşadıklarımızı ve bildiklerimiz anlatmaktan çekinmeyiz.

Detaylar üzerine, devam eden yazılarda konuşacağız. Geçtiğimiz gün bir gelişme oldu. Bizim yazıp çizdiklerimizi Cumhuriyet Gazetesinden Mine G. Kırıkkanat, gayet de güzel özetledi.

O yazının linkini sana yazının sonuna bırakacağım. Oradan okursun.

Bizim ve diğer mecraların yazdıklarını, “İddia” diye geçiştirebilirler ya; Cumhuriyet’in yazması “İtiraf” yerine geçer. Bakalım iddialara kayıtsız kalanlar, itiraflara ne der?

https://www.cumhuriyet.com.tr/yazarlar/mine-g-kirikkanat/kutsal-yozdaslik-2132649 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.