Takip Et
  • 11 Kasım 2015, Çarşamba

Denge Gazetesi

Bu ülkede bir yayın organını muhakkak bir siyasi tarafın sesi olarak görme hastalığı var. Bu hastalığın oluşmasında bizim sektörün katkısı büyük ama suç ortağı da siyasiler...

Denge Gazetesinin tarafsız yayın anlayışını da bir türlü kabullenmek istemeyenler var. Bunlar da siyasetçiler. Yanında görmediği için karşısında olduğunu düşünüyorlar. Sizin anlayacağınız 80 öncesi tarafsız gençler gibi iki tarafın da dayağı ile karşı karşıya kalıyoruz.

Bu durumdan rahatsız mıyız; asla! Aksine büyük keyif alıyoruz. Bizim Çine’de “Çaydan karşıdan adam çıkmaz” derler. Çayın öbür tarafından da aynı şeyi duyarsınız. Denge Gazetesi olarak biz işte tam çayız, ortadan akıyoruz.

Şöyle bir sorunla karşı karşıyayız. Her iki taraf da arıtması olmadığı için pisliğini direk bize akıtıyor. Biz de o pisliğin denize yani okura ulaşmaması için çok çaba harcıyor ve masraf yapıyoruz.

İki tarafın akıttığı pislikleri gübreye dönüştürüp verimli bir üretim gerçekleştirebilmeleri için kendilerine yollamaya hazırlanıyoruz. Çünkü Aydın’da taş atana gül uzatacak hoşgörüyü birilerinin oluşturması gerekiyor.

Bunu siyaset kurumu yapamıyorsa, bürokrasi gerçekleştiremiyorsa biz görev biliriz. Bu güne kadar kirletemediniz, bundan sonra da kirletemeyeceksiniz. Kendi pisliğinizle yeşeren bir ortam oluşana kadar kötü atıklarınızdan mahrum bırakmayınız. 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.