Takip Et

CHP kurtuldu, sıra Aydın’da

CHP Kurultayının sonuçlarının Aydın’a etkilerinin nasıl olacağını merak ediyorsun. Açıkçası bu meraka senin kadar ben de sahibim. Çünkü, Kılıçdaroğlu kaybetti, onu destekleyen Çerçioğlu da…

Özlem Çerçioğlu, firesiz Kılıçdaroğlu’nu destekleme vaadi gereği Özgür Özel’in sınıf arkadaşı Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’i ve Çine İlçe Başkanını delege bile yazdırmamıştı.

Kurultay salonunda ilk turun tamamlanması ile birlikte Çerçioğlu’nun direksiyonu Özgür Özel’e kırdığı, oracıkta hemencecik kıvırdığı yönünde bilgiler sana da gelmiş, bana da geldi.

Bunlar ne kadar işe yarar, Aydın’da Çerçioğlu’nun CHP üzerindeki hegomanyası ne kadar sürer bekleyip görmeyeceğiz. Bence hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.

Çünkü CHP tüzük kurultayına gidecek. Orada adayların üye bazlı ön seçimle belirlenmesi kararı alınması bekleniyor. Bugün Aydın’daki CHP’lilerin tamamına yakını Çerçioğlu’ndan bıktı.

Türkiye genelinde Kılıçdaroğlu’ndan bıkkınlığın getirdiği değişim rüzgarının Aydın’da Özlem Çerçioğlu’nu da götürme etkisini bekleyen çok sayıda gerçek CHP’li var.

Konuyu uzatmayacağım.

Anlayacağın CHP kurtuldu.

Sıra, Aydın’da.

Parti Meclisi de belli olsun.

Tablo iyice netleşir canım benim.

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.