Takip Et
  • 2 Aralık 2014, Salı

İyi bir takımız

Her gün, Aydın’ın dört bir yanında, on binlerce kişinin severek okuduğu Denge Gazetesi için 2 Aralık (bugün), önemli bir gündür. Geçen yıl, bugün, ilin tamamında yayın yapmaya başlayan Denge, o günden itibaren ulusal ebatta, İzmir’de basılmaktadır. Tek cümlede anlattıklarım çok kolay bir iş değildir.

Bu sürecin öncesinde ve içinde yaşanan her gelişme, bizler için çok değerlidir. Neler yaşandı, hangi adımlar atıldı gibi konulara çok girmeyeceğim. Sadece, ‘bir kaç yıl öncesinden hayalini kurduğumuz şeyler, mucizevi bir şekilde gerçeğe dönüştü’ demekle yetineceğim.

Bize inanarak, zorlu sürecin içine giren, risk alan ve sonuna kadar aldığımız kararların arkasında duran ve çıktığımız yolda asla arkasına bakmayan gazetemizin imtiyaz sahibi Mehmet Aydın’a ne denli teşekkür etsek azdır. Siz değerli okurlarımız ve Mehmet Bey’e bugüne kadar bizi mahcup etmediği için Allah’a şükürler olsun...

Bundan önce, 10 yılı aşkın süre görev yaptığım Çine’de, süreci birlikte hayal ettiğimiz Sezgin Madran ve Arif Ali Uyguç’a da çok şey borçlu olduğumuzu belirtmek isterim.

Buharkent’te, gönüllü olarak Denge’yi temsil eden, hazırladığı özgün içeriklerle yayınımıza güç katan Naim Özdamar’a minnettarız.

Nazilli’de, tüm heyecanı ve meslek sevgisiyle habercilik yaparken Denge’nin ilçede yayılmasına katkı sağlayan Mehmet Ali Cintosun’a, gazetenin dağıtımını yürüten Mustafa Özgan’a ve İbrahim Başkan’a müteşekkiriz.

Bozdoğan’da desteğini esirgemeyen meslektaşımız Onur Durmuş’a, Köşk’te yoğun iş temposunun yanı sıra Denge için de emek harcayan Ersun Ubay’a, Karpuzlu’da Nizamettin Aygül ve Eray Esbaş’a, Koçarlı’da Şener Alevci’ye, Germencik’te Necip Uyanık’a, Söke’de Necati Maldar’a, Kuşadası’nda Latif Sansür’e beklentisiz desteklerinden dolayı teşekkür etmek istiyorum.

Haber Müdürümüz, adı Denge ile pekişen Sercan Örün’e, Çine’den atom karınca Osman Yurttaş’a, Söke’den ağır ağabey Murat Tan’a, Didim’den güler yüzlü Ediz Verdioğlu’na, İncirliova’dan yerel gazeteciliğin ayaklı kitabı Burhan Ceyhan ile halefi Gökhan Düzyol’a, Efeler’de Hakan Tuğrul, Gamze Kormaz ve Erdal Aydın’a her gün bir birinden güzel haberlere imza attıkları için teşekkür ediyorum.

İsmail Şenli, Hatice Algün ve Hafize Siveriklioğlu’na hazırladıkları estetik sayfalar için en kibar şükranlarımı sunuyorum. Bu gazetenin büyük bir yükünü taşıyan Gamze Aşçıoğlu ile kısa süre önce önemli bir mazereti nedeniyle ayrılmak zorunda kalan Nazan Cura’ya da minnettarım.

İnternet sitemizin editörü, Elvan Uyar’ın da fedakarlığını böyle bir yazıda es geçmemenin doğru olacağını düşünüyorum. İnternet sitesine girdiği haberlerle kağıt gazeteye yön veren analizlerin oluşmasını sağladığı için Elvan’a da teşekkür ediyorum.

Kuşadası’ndan Köşk’e kadar dağıtımımızı gerçekleştiren Yahya Arkan’ın ekibinden Mevlüt Sezer, Sezer Aslan, Nami Naldere, Murat Aydın ve Emin Arkan’a, Çine ve Karpuzlu’da gazetemizi siz okurlarımızla buluşturan Cengiz Aslan’ın ekibinden İbrahim Aslan, Mehmet Kuyrukçu ve Ersan Aytepe’ye emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Yazarlarımız; Süleyman Algün, Tuncer Altıntaş, Dilek Güler, Şavgu Aydın, Dilek Subaşı, Mevlüt Günay, Alkan Hakan Türe, Onur Özer, Ali Güreş, Ahmet Eren, Nefati Kıyılıoğlu, Emrah Karaçayır, Mehmet Can Ordu, Muhammet Gökhan Aksu, Durmuş Akalın, Gökhan Doğan, Eda Demir, Müge Değirmenci, Yücel Oruç, Kenan Üşenmez, Ömer Faruk Şendur, Selçuk Çiftçi, Burçin Yükser, Feyza Duygu Örçelik, Utku Güngör, Murat Menzilci ve Ufuk Gezeroğlu’na da katkılarından dolayı teşekkür ederim.

Klozet Köşesi ile Denge’nin en büyük rakibi olmayı başaran Cem Ulucan için ‘teşekkür sifonu’ arıza yaptı, sürekli akıyor... Aramıza yeni katılan redaktörümüz Berrin Birer Hocamıza da teşekkür ederim.

Süreci taşımamız konusunda vizyon katan ve desteğini hiç esirgemeyen Cinfikir Ajans’ın sahibi Taylan Kozacıoğlu’na ve ekibine de sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Benim için çok özel insanlar var. Sürecin yükünü taşımamda onlardan inanılmaz destekler aldım. Avukatımız Murat Özcan, çok değerli dostum ağabeyim Alp Dinçer, yine ağabeyim olan ve bütün tecrübesini cömertçe paylaşan Faruk Özkan ve insana değer vermeyi öğrenmemde önemi bir örnek olan ablam Sevilay Uysal’a minnettarım.

Aslan Matbaası ve Turkuvaz Dağıtım ekibi ile burada adını unuttuğum ya da sayfa yetmeyeceği için yazamadığım, bize gönül veren tüm dostlarımıza ve Denge’nin gücüne inanan reklam verenlerimize de çok teşekkür ediyorum.

Teknik anlamda bize çağ atlatan kardeşim Lütfi Altın gibi yukarıda adını yazmayı unuttuğum olmuşsa onlardan da özür dilerim. Özür dilemem gereken iki kişi daha var. Onlardan vakit ve ilgi çalmak zorunda kaldığım için kızım Gülce ve eşim Hediye’den de özür diliyor, anlayışlarından ötürü her ikisine de kocaman teşekkür ediyorum.

Bugüne kadar çok güzel işlere imza attık. Bundan böyle neyi farklı yapmamız gerektiği bilinci ile hareket ederek büyümeye, Aydın’ı aydınlatmaya devam edeceğiz. Biz çok iyi bir takımız ve bir takım şeyleri ancak iyi bir takım başarabilir.

Teşekkürler Denge ekibi, teşekkürler Aydın... 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.