Takip Et

Süha Bayırlı’nın hesapları ve PİAR anketi

Merak etme sadece senden gelmiyor, CHP Efeler İlçe Başkanı Vasıf Süha Bayırlı’nın Çerçioğlu’na olan yakınlığını kazanca dönüştürdüğü iddiaları.

Sen, “Aday olmaya heveslileri baya bir söğüşledi” diyorsun. Bir başka kaynağım da, partinin paralarını bile kendi hesabına geçirip, zimmet suçu işlediğini ileri sürüyor.

Bunun için senin ve benim kafa yormamıza gerek yok. Diğer bir kaynağım der ki, “Kendisine ait sonu 41 ile biten IBAN numaralı hesabı ile partiye ait kullanım yetkisi kendisinde olan sonu 42 ile biten IBAN numaralı hesapların dökümü alınsın, her şey ortaya çıkar.”

Süha Bayırlı’nın daha önce Aydınspor kasasından evine mobilya aldığını da hatırlatan başka kaynaklar var. İstanbul’da çıkan para kuleleri görüntülerinin Aydın’da olduğunu anlatmaya çalışıyorsun. Aklı olan CHP adayı, kanmasın, kandırılmasın kardeşim.

Yorma kendini, Aydın adliyesindeki açık ve kapalı soruşturma ve kovuşturma dosyaları Çerçioğlu ve ekibi hakkındaki bu tür bilgi, belgelerle dolu. Muhakkik ve müfettişlerin değişik sebeplerle görmezden geldiklerini filan da bakmaya kalksan, incelemeye ömrün yetmez.

Aydın’da halka hizmete dönmesi gereken paraların çalınması, çaldırılması, har vurulup harman savrulması meseleleri teftiş, kolluk, yargı vb. kurumların işi. Helal süt emmiş bir içişleri bakanının yarım günlük mesaisi bile çözmeye yeterli.

PİAR ANKETİ

Sahibi Kadir Atalay’ın X hesabını incelediğinden şirketin CHP’ye çalışan bir araştırma firması olduğunu bilirsin. Aydın’da bir anket yapmışlar. Bu anketin sonuçları da şöyle çıkmış. Savaş 43.1, Çerçioğlu 40.5, Kayalı 7,5, DEM adayları 5, diğerleri 3.9. Sen inandın mı? Ben inanmadım. Çerçioğlu’nun gerçek anketlerdeki 35 olan oyunu 40 üstüne çıkarmak için manüplasyon yapılmış gibime geliyor. İYİ Parti’den, DEM’den ve diğerlerinden aşırıp Çerçioğlu’na vermişler sanki. Savaş’ı bir önceki seçimde aldığı oy olan 44’ün altında göstermişler. “CHP’li seçmen 2,5 puan yüzünden Çerçioğlu kaybetmesin. Kızsan da, beğenmesen de oy ver ki; CHP kazansın" mesajı içeren bir anket. Boncuk bulmuş gibi sevinip paylaşan AK Partililer de, bu anketle Çerçioğlu’nun oyunu gerçeğin üstünde gösteren firma kadar komik değiller mi? 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.