Takip Et
  • 1 Nisan 2024, Pazartesi

Bana dilediğin kadar yüklenebilirsin

Dün geceden bu yana bana söylediklerin ve aktardıklarında çok haklısın. Öncelikle seçilen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve ilçe belediye başkanlarını tebrik eder, görevlerinde başarı dilerim.

Sana uzun uzadıya genel bir değerlendirme yapayım diyorum, ancak kısa cümleler kurabiliyorum. “Seçim yerel, sonuç genel” diye özetliyorum. Bazı istisnalar dışında kazanan adayların meziyeti ya da kaybeden adayların mesuliyeti yok.

Halkın hükümete net bir tavır koyduğu bu sonuçla ilgili bana yüklediğin anlamda haklısın. Ben bu işi senin için yapıyorum yani seninim, sen de benimsin. Seni kandırmak, yanıltmak gibi bir rolüm hiç olmadı, hep sana doğruları söyledim, gerçekleri aktardım. Aynı şekilde devam edeceğim.

Sosyal medyada hakkımda yazılan yorumların ekran görüntülerini atıyorsun ya; onlardan mesaj olarak da çok fazla geliyor. Gelecek de. İnsanlar haklı, halkımızın tercihi, şehrimiz adına bizim ön gördüğümüz ve uyardığımız durumların tersi oldu. Buna saygı duyuyorum.

Biliyor musun; 2024 benim mesleki yaşamımda deneyimlediğim altıncı yerel seçim oldu. Diğer her birinin olduğu gibi bu seçimin de bize öğrettiği, gösterdiği çok şey var. Durumun, benim için kötü olduğunu söylemişsin ya; görevimiz kötünün içindeki iyiyi bulmak olsun, olur mu?

Aydın’da yeni belediye başkanlarının ve yeniden seçilen başkanların yeni dönemlerinin daha başarılı geçeceğini düşünüyorum. Çünkü bu seçim fatura ekonomi nedeniyle hükümete kesildi. Sonraki seçim başarısız olurlarsa başkanların kendilerine kesilir. Onlar başarılı olsun, şehrimiz, ilçelerimiz güzelleşsin ve kalkınsın. Biz de kamu görevimiz olan gözleme, denetleme ve değerlendirmeye devam edelim.

İlçe ilçe, isim isim yorum bekliyorsun. Vaktimiz bol, tek tek yapacağız. Sana dün akşam yazdığım kısa metinde eşliğinden dolayı teşekkür etmiştim, yine ediyorum. Atışmalarımızı da seviyorum. iyi ki varsın.

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.