Takip Et

Daha önemli merakların olmalı

Bana sorduğun soruları yanıtlıyorum. Meramını anlıyor, merakını gidermeye çalışıyorum. Farkında mısın biraz da senin merakını ve meramını benim yazdıklarım şekillendiriyor.

Çerçioğlu’nun AK Parti’ye geçme dedikodusunu soruyorsun, Caner’in sevgilisi ile Bodrum sonrası nereye gittiğini araştırmamı istiyorsun. “Kürşat Engin Özcan’ın hukuki sıkıntısı ne?” diyorsun.

İhtiyacının bir kısmını karşılayayım. Fakat senin merak etmen gereken çok daha önemli hususlar yok mu?

Bence var:

Aydın şehrinin emsallerinin fersah fersah geride kalmasının nedenleri ne?

Müsebbibi kim ya da kimler?

Şehrin paralarını nereye harcadığını izah edemeyen belediye başkanı hakkındaki yolsuzluk, ihaleye fesat, edimin ifası, görevi kötüye kullanma dosyaları neden sumen altı yapılıyor?

Senin haklarını koruması gereken yargı ve kolluk, neden haklarını yiyenleri kollamakla meşgul?

Sana hizmet olsun diye genel bütçeden gelen paraları çalan ve çaldıranların üstüne gitmek yerine, devlet organları neden bunları dile getirenlerin üstüne gidiyor?

Bu işlerden kimler nemalanıyor?

Bülent Arınç da mı buna hizmet edecek?

FETÖ ile mücadelenin adı var da kendi neden yok bu şehirde? Niye hala FETÖ uygulamaları ve taktikleri egemen şehrimizde?

Yüzlerce konu sıralayabilirim. Sen bunları bir kenara bırakıyorsun. “Caner Çerçioğlu sevgilisi ile nereye gitti?” meselesine takılıyorsun. Söyleyeyim. Marmaris’e gitti.

Aydınlı İşadamı Nural Pekgüzel’in Marmaris’teki otelinde huzurlu bir şekilde tatilini tamamladı. Öğrendin, pek mi güzel oldu?

Çerçioğlu’nun AK Parti’ye geçmesini CHP’den isteyen çok. AK Parti’den isteyen pek yok. Kürşat Engin Özcan da misyon yürütüyor. Biliyorsun, onunla beraber Özlem Çerçioğlu’nun eşi Ercan Çerçioğlu’nun yakın arkadaşı CHP’nin Aydın kasası ve o dönem il başkanı Ali Çankır’ın da eczanesinin kasasını emanet ettiği Mustafa Ertekin de CHP’den AK Parti’ye geçmişti. Bir önceki cümle seni aydınlatsın isterim. İsimler ve hareketleri yorumlaman için yeteri kadar argüman verdim. Çerçioğlu’nun bu iş için tuttuğu ya da birlikte bazı kirli işler tuttuğu profesyoneller dışında AK Parti’ye geçmesini isteyen AK Partili yok.

Kendi düşüncemi aktarayım sana; Çerçioğlu’nun AK Parti’ye geçmesinin AK Parti’ye bir faydası olmaz. Hele bir de planlandığı gibi davalarından yırtar, koltuğunu da korursa Aydın şehrine zararı katlanarak artar. “Bugüne kadar davalardan yırtmasını sağlayan CHP’den neden ayrılsın?” diye düşünmüyor insan. CHP’de de adalet yok. Yoksa Çerçioğlu’nu o koltuktan şimdiye kadar çoktan indirmişti partisi. Çünkü Aydın’a olduğu kadar olmasa da cürümlerinin partisine de zararı var.

Kürşat Engin Özcan’ın sıkıntısı bir iki değil. Uzun uzun konuşuruz. Küçük bir ipucu vereyim. Sayıştay raporları bile tek başına fena. Şimdilik bu kadarı yeter sana. Yarın görüşürüz canımın içi. 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.