Takip Et
  • 17 Eylül 2016, Cumartesi

Sadık Atay’ı gören var mı?

İl başkanlığının son dönemlerinde çıkan, “Milletvekili adayı olacak” söylentilerine “Bizde görev istenmez, verilir” diyordu. Erkenden niyetini belli edip önünün kesilmesini önlemek için böyle konuşuyordu.

AK Parti’den, hem de birinci sıradan, 7 Haziran 2015’te yapılan seçimlerde Aydın milletvekili seçildi. Mehmet Erdem’den aldığı AK Parti Aydın İl Başkanlığı koltuğunu uzun yıllar koruduktan sonra terfi etmişti. O terfi ederken Selefi Mehmet Erdem, listede yer bulamamıştı. 5 ay sonra yapılan Kasım seçimlerinde, sırasını selefi Erdem’e kaptırdı ve o listede yer bulamadı.

Siyaset oyunda kalma sanatı olduğuna göre Atay, bırakın yedek kulübesine geçmeyi, sahayı terk etti gibi bir görüntü sergiledi. Onca önemli olay oldu, onu hiç kimse meydanlarda göremedi. Facebook’ta yayımladığı sponsorlu cuma, kandil ve bayram mesajları olmasa hayatta olup olmadığı endişesine bile kapılacağız.

“Durup dururken Sadık Atay mevzusu nereden çıktı?” demeyin. AK Parti’nin, Aydın’da kendi içindeki FETÖ’cüleri tespit etmesi için uzun yıllar il başkanlığı yapan Sadık Atay’ın tecrübelerini paylaşmasına çok ihtiyacı var.

O, bu konuda istekli ve iştahlı davranmayabilir. Neticede “görev istenmez, verilir” anlayışına sahip. Aydın’ın selameti için parti büyükleri, Atay’a bildiklerini söyleme ve tecrübelerini paylaşma görevi vermeli.

Verdi de biz bilmiyorsak, kamuoyu gelişmeler hakkında şeffaf bir şekilde bilgilendirilmeli...

TARIK AKAN

Bir röportajında, “97 yaşında, yatağımda ve birden öleceğim” demişti. Akciğer kanserine yakalandı, 66 yaşında öldü. 111 film ve 4 dizide oynadı. Yılda bir proje yaptı sayarsak 115 yaşında öldü. Ruhu şad, mekanı cennet olsun.

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.