Takip Et
  • 23 Eylül 2013, Pazartesi

Diyet mi yoksa niyet mi?

Cumartesi günü, Aydın sağ siyasetinin duayen isimlerinden Affer Bacaksız ağabeyin kızının nikahına katıldık. Özlem Çerçioğlu, Mehmet Erdem ve Ali Uzunırmak da oradaydı. Çine'den Yücel Eşiyok, Kuşadası'ndan Engin Berberoğlu ve daha çok sayıda aday olmaya namzet şahsiyet salonda yerini almıştı. Herkesin katıldığı ama hiç kimsenin yan yana gelmek istemediği bir ortam vardı. Sebebi tabi ki, ısınmakta olan seçim atmosferiydi.

 

Özlem Çerçioğlu, salona girdiğinde en çok hemcinslerinin dikkatini çekti. "Ne kadar zayıflamış" ve "Pek bir güzel görünüyor" türlerinden fısıldamalar tüm salona yayıldı. Son yaptığı diyetin Çerçioğlu için son derece yararlı olduğu; görüntüsünden ve salonun refleksinden bariz anlaşılıyordu.

 

Nikah başladığında Çerçioğlu, "Evlenmek için bana başvurdunuz, ben de durumunuzu incelettim ve evlenmenize mani bir hal bulunmadığını tespit ettim" dedi. Tam arka sıramda oturan Ali Uzunırmak, o an homurdanmaya başladı ve yakınındakilerin duyacağı bir ses tonuyla "Sana değil, kuruma başvururlar" dedi. Çerçioğlu'nun iyi niyetli olmadığını vurguladı. Sonra yanında oturan bayanlara, "Aydınlılar, 'Bizi bundan kurtar' diye benden yardım istiyor. Aday olmam konusunda yoğun bir baskı var" dedi. Beklediği destek cevabını alan Uzunırmak, Aydın'ı Çerçioğlu'ndan kurtaracağının da sözünü verdi.

 

Kadınlar Çerçioğlu'nun diyetiyle, Ali Uzunırmak'ta niyetiyle ilgilendi.

İkisi de önemli;

Biri sağlıklı bir birey olmak için.

Diğeri de;

Sağlıklı bir toplum olmak için...

Bu ortamda, herkesi aynı salona getiren Affer ağabeye çıkışta tebriklerimi ilettim ve "Oyum sana" dedim.

Erdem ne mi yaptı?

Kuliste cömertçe tebessüm dağıttı...

Seda ile Ural'a ömür boyu mutluluk, adaylara da başarılar... 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.