Takip Et

Önemli bir gelişme

“Çine Cezaevi'nden firar eden ve son olarak Söke’de MOBESE kameralarınca görüntülendiği bilgisine ulaşılan İbrahim Erim, Söke’de otomobil gasp etti.

Geçtiğimiz Cuma günü Çine A3 Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’ndan firar eden İbrahim Erim (30), edinilen bilgilere göre dün Söke’de ilçe merkezinde 09 JP 447 plakalı ve siyah renkli bir otomobili gasp etti.

Hırsızlık' ve 'yaralama' suçundan hakkında 2 yıl 4 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan Sökeli İbrahim Erim’in aynı zamanda silahlı olduğu bilgisine ulaşılırken, güvenlik güçleri firari mahkumu yakabilmek için çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Ulaşılan fotoğrafında sakallı, saçsız ve esmer tenli olan Erim’in Söke’de suça karışması, vatandaşlar arasında da şaşkınlık ve panik yarattı.”

Bu habere çok sevindik. Yanlış anlaşılmasın, Çine’den firar eden mahkumun Söke’de suç işlemesi değil sevincimiz. Mahkumla ilgili en somut, gelişmenin yaşanmış olmasına sevindik. Yoksa ortaya atılan iddialar ve dedikodularla mahkuma neredeyse hayranlık (!) duymaya bile başlamıştık.

Söke muhabirimiz Murat Tan ve onunla mahkumun fotoğrafını paylaşan yetkilileri de kutluyorum. Çine’de, yetkililerin sakladığı görüntüye sayelerinde kavuşmuş olduk.

Şayet, yanıltılmıyorsak.

Umarız, öyledir.

O mahkum, bu fotoğraftaki kişidir.

Umarız; çok büyük bir suç işlemeden, birilerinin canını yakmadan yakalanır.  

Yazarımızın yazısı mahkum yakalanmadan önce hazırlanmıştı. Yakalanma haberini aşağıdaki başlığa tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Firari mahkum, sonunda yakalandı

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.