Takip Et
  • 17 Aralık 2023, Pazar

Samsun il başkanlarını göreve davet ediyorum

Bizim ASKİ’nin su depolarının durumunu gösteren fotoğraflar ve analiz raporlarıyla verdiğimiz “ASKİ Aydınlılara zehirli su içiriyor” başlıklı haber dikkatini çekmiş. “Bence bu haberin başlığı, ‘Aydın’da halk sağlığı tehlikede’ olmalıydı” diyorsun. İl sağlık müdürünü, siyasetçileri göreve davet etmemi istiyorsun.

Su faturalarının yüksek gelmesi bir çok Aydınlı gibi seni de çok rahatsız ediyor. Diğer başlık önerin de, “Hem pahalı hem de zehirli” şeklindeydi. Seni sadece benim anladığımı düşünüyor her şeyi bana söylüyorsun.

Ben de Aydın’da bu konuları gündeme taşıması gereken siyasetçilerin ne karşılığında sustuğunu, ölü taklidi yapmak için onlara kimlerin ne verdiğini çok merak ediyorum. En çok da il başkanlarının.

Hatırlarsın, geçtiğimiz günlerde, Samsun Alfa Arama Kurtarma Derneği üyeleri, Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne ait barınağa baskın yapmış, korkunç manzarayla karşılaşmıştı. Bizim sitede (www.aydindenge.com.tr) “Aydın’da ölüm kampı” başlığı ile haber olmuştu.

Aydın’daki siyasetçiler, hayvan dernekleri, sosyal medyadan mama parası toplayan aktivistler için utanç vesilesi olacak bir durumdu. Onların yapması gerekip de yıllardır yapmadığını Samsun’dan bir derneğin yetkilileri gelip yapmıştı.

Bugün seninle değil de; AK Parti ve MHP’nin Samsun il başkanlarıyla konuşmak istiyorum. Aydın’da il başkanlarının yapması gereken fakat yapmadıkları muhalefet için ben de AK Parti ve MHP’nin Samsun il başkanlarını göreve davet ediyorum. CHP’li belediyeler şehri talan, yıllarını yalan etti. Sizin mevkidaşlarınız görmüyor, duymuyor, bilmiyor.

Çünkü;

AK Parti il başkanının kendisine vekaletname toplamak, ‘bina yaptık’ diye ekibiyle birlikte herkesten para dilenmek ve etrafındaki üç beş kişinin ticaretine katkı koymakla çok meşgul olduğunu duyuyoruz. Bir meşguliyeti daha var, kendisini Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığına namzet görüyor, bunu genel merkez de görsün diye şahsını birinci çıkartan anketler yaptırıp duruyor. Kulislerde konuşulan ve kamuoyuna yansıyan dertleri bunlar. Rakiplerine muhalefet etmek gibi bir derdi, tasası yok. Zümresinin ali ve kendisinin şahsi menfaatleri dışında bir icraatına tanık da değiliz.

Çünkü;

MHP İl Başkanının da sigorta şirketine poliçe, avukat kızına vekaletname, FETÖ’den işlem gören tavuklarını ve köpeklerini bakan zatlara kamu kurumlarında tabela işi devşirmekle, şehrin muhtelif yerlerindeki zenginleri kapı kapı dolaşmakla meşgul olduğunu işitiyoruz. Bir derdi daha var. Nazilli Belediyesi’nin MHP’ye kalması ve kendisinin de aday olup kaybettiği koltuğuna geri dönmesi için canla başla yırtınıyor. Kamu yararına, millet menfaatine bir çalışması ve söylemine şahit değiliz.

Samsun’un kıymetli AK Parti ve MHP İl Başkanları sizden başka çaremiz yok. “Aydın’ın yıllarını ve paralarını çalanlarla lütfen gelin siyasi mücadelede bulunun” çağrımıza kulak verin.

Aydın’ın meselelerine sahip çıkacağınız için sizlere şimdiden teşekkür ederim.

Bu vesileyle açık kalp ameliyatı olan CHP Aydın Milletvekili Samsunlu Bülent Tezcan’a da geçmiş olsun dileklerimi iletirim. 

 

 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.