Takip Et
  • 12 Kasım 2014, Çarşamba

Bu fuar Aydın için çok önemli

Yıllar önce engelli Yıldız kardeşlerin asansör isteğini haber yaptığımda tanıştım. Evine inip çıkması zor olan bu kardeşlerin asansör ihtiyacını karşılamak için harekete geçmesi beni inanılmaz mutlu etmişti. Bu ihtiyacın karşılanmasına öncülük etmişti. Haberimin sonuca ulaşması mesleki manada çok büyük haz yaşamamı sağlamıştı.

Ege Aydınlılar Derneği Başkanı Necati Ünal’ı bu olay sonrası daha yakından takip etmeye başladım. “Duyarlı Aydınlılar” listemin baş sıralarına ismini kaydettim. Geçtiğimiz günlerde de Ege Aydınlılar Derneği olarak fuar düzenlediklerini öğrendim. Bir kaç gün sonra da fuarı organize eden firma yetkilileri bizimle temasa geçti.

18-21 Aralık’ta İzmir’de fuar alanında 4 gün boyunca Aydın havası esecek. Fuara, belediyeler, odalar, borsalar ve değişik kurumlar da katkı veriyor. Aydın firmalarının da kendilerini, ürün ve hizmetlerini tanıtma fırsatı bulacağı fuarın bana göre en önemli avantajı, Aydın’da yeteri kadar bir araya gelemeyen bizlerin birlikte aynı ortamda 4 gün geçirecek olması...

Çok uzatmaya gerek yok. Çok faydalı bir fuar olacağına inancımız tam. Denge Gazetesi olarak inşallah biz de fuar da yerimizi alacağız.

Firmasına, ürün ve hizmetlerine güvenen, Aydın’ı sevenlerin bir araya geleceği bu organizasyonda siz de katılımcı ya da ziyaretçi olarak muhakkak olun, derim. 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.