Takip Et
  • 5 Temmuz 2023, Çarşamba

Bravo Caner

Dün ve önceki günkü yazılarımla ilgili ilginç yorumlar yaptın. Yakaladığımız bu bol tartışmalı ve tezat uyumumuz daim olsun. Senin farklı düşünmen beni çok besliyor. İyi ki varsın.

CHP’li üyelerin en çok değer gördükleri bir dönemi yaşadıklarını, kurnaz olanlarının ciddi menfaat bile elde ettikleri bir delege seçimi yaşandığı konusu, seninle mutabık olduğumuz bir durum.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’ın girdiği parti içi mücadelenin sonuçlarını ikimiz de merakla bekliyoruz.

Özlem Çerçioğlu’nun davalarından aklanabilme umuduyla AK Parti’ye geçme planı yaptığını, bu konuda Kürşat Engin Özcan’ın yardım ettiğini gizemli kaynak bana, ben de sana aktarmıştım.

Her ikisinin de hukuki sorunları olduğunu, aklanmak için AK’lanmayı çare olarak gördüklerini filan yazmıştım. Ne suç işlerse işlesin, Çerçioğlu’na bir şey olmayacağından çok eminsin.

Soruşturma ve davaların safahatına baktığında haklı olabilirsin. Tuncay Özkan’a çok yakın bir HSK üyesinin tepeden bazı şeyleri çözdüğünü söylüyorsun. Sen de bir gizemli kaynak oldun, farkında mısın?

Rüşvet çarkı kurulması, değişik pazarlıkların yapılması konularını, tepeden inme durumları altta fiili hale getirmek için kaçınılmaz olduğunu, ezilenin Aydın halkı ve onları savunan bizler olduğunu görüyorsun.

Aferin be! Geri bildirim yaparken çok da güzel bilgiler aktarıyorsun. Caner Çerçioğlu’nun oyuncu Miray Daner ile olan ilişkisini konuşmadan, konuyu magazine çekmeden yapamayacaksın.

Caner, çok hayırlı bir evlat. Baktı annesi ile ilgili yolsuzluk, görevi kötüye kullanma, ihaleye fesat vb. çirkin iddialar iyice ayyuka çıktı. Konuyu değiştirmek için kendini ortaya attı.

Çiçeği burnunda OSB Başkanı olan Caner Çerçioğlu, sanayicilik konusunda babasının izinde, gündeme gelme ve algı yönetme konusunda annesinin izinde ilerleyen, işinde gücünde bir adam işte.

Annesinin gözdesi Fatih Akkentli’nin etrafındakilerin Aydın’da uyuşturucu operasyonlarının gözdesi olduğu bir ortamda ne yapacaktı ki çocuk? Muhabbeti kaynatıp, mevzuyu değiştirmek büyük fedakarlık.

Caner kardeşimize aşk ve iş hayatında başarılar dilerim. Güzel de bir tüyo: Annenin yaptığı hatalardan kaçın. Kendi çizdiğini kısaltmakla uğraşma. Daha uzun bir çizgi çek, önce çizdiğin kısa kalır.

Halkla ilişkiler alanında yüksek lisans yapan biri olarak bizim de katkımız olmasın mı Aydın’ımızın ünlenmeye namzet delikanlısına?

Hem çalışkan, hem akıllı hem de yakışıklı bir delikanlı. İş yaparken aşkı, aşk yaparken işi ihmal etmiyor çocuk. Soyadının piyasa algısı için çıkışı da mükemmel. Bravo ona.

Geleyim sana: Efeler Belediye Başkan adaylığı için ortaya attığın teori kafamı kurcalıyor. “Fatih Atay MHP’den Cumhur İttifakının, Rıza Posacı da CHP’den Millet İttifakının adayı olursa şaşma” dedin.

Gerekçelerinde haklısın. Olasılık teorisi açısından karşılığı da var. “Yazma” dediğin için detay vermeyeceğim. Kaynağı korumak ve izahat için söylediği, “buraları yazma” dediğini sır gibi saklamak da benim güçlü yanım.

Seni seviyorum kuzum. 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.