Takip Et
  • 27 Nisan 2015, Pazartesi

Mustafa Savaş

-Mustafa Savaş’ın hakkı yeniyor.

-Mustafa Savaş’a yanlış yapılıyor.

-Mustafa Savaş’a ayıp ediliyor.

-Mustafa Savaş ile dalga geçiliyor.

-Mustafa Savaş’a yapılan büyük terbiyesizlik.

-Mustafa Savaş’a...

AK Parti’nin Aydın milletvekili aday listelerini açıklamasından sonra sokakta en çok söylenenlerdi, yukarıdakiler. AK Partili olan da bunları söyledi, olmayan da...

Aydın halkında oluşan ortak kanaat, 4. sıraya yazılan Mustafa Savaş’a haksızlık edildiği yönünde. Bütün partilerin listelerine bakıldığında başka hiç bir aday yok ki sırası bu kadar insanları üzsün, dert olsun.

AK Partililerin bu konuda samimi olduklarını düşünmüyorum. Mustafa Savaş’ı gerçekten seviyor olsalar ve ona haksızlık yapıldığını düşünseler, listeler kesinleşmeden bu duruma itiraz ederlerdi. Genel merkezlerine tepki koyalar, uygun sırada olması için Ankara’ya akın ederlerdi.

“CHP’liyim ama seçilecek sıradan aday gösterilseydi, Mustafa Savaş için AK Parti’ye oy verirdim” diyenler ile “Mustafa Savaş, çok değerli bir adam. Ona yanlış yapıldı” diyen MHP’liler de var. Bunların durumu çok düşündürücü. Ya Mustafa Savaş’ı seviyor ama partisini sevmediği için oy vermemeye bahane üretiyorlar. Ya da, Mustafa Savaş’ı seven ve onun için AK Parti’ye oy verenlere gaz verip, partilerinin oyunu artırmaya çalışıyorlar.

Ortada bir sorun var. Mustafa Savaş’a haksızlık edildiğini düşünen AK Partililer samimi değil. Seçilecek sırada olsa oy vereceğini dile getiren CHP’liler de. Yerel seçimde Mustafa Savaş’ın büyükşehir belediye başkanı adaylığından çekildiğini, seçime saatler kala cep telefonlarına mesaj atarak kendisine oy isteyenlerin durumu ise samimiyetsizliğin de ötesinde.

Partisinin ikinci sıra adayının, “Aydın’ın Mustafa Ağabey’e borcu var, seçilmesi lazım” demesini de siz yorumlayın.

Çıkardığım sonuç şu; Mustafa Savaş’ı Aydın’da herkes seviyor, kimileri partisini, kimileri de sırasını ve adaylık zamanlamasını sevmediği için seçmiyor.

Mustafa Savaş mı;...

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.