Takip Et

Ozan Çavuşoğlu mu büyük Süleyman Bülbül mü?

Tamam. Bugün sevdiğin konulardan bahsedeceğim, merak ettiğin durumları anlatacağım. CHP Kurultayının Aydın etkilerini değerlendirme isteğini karşılayacağım.

Kurultayda, Özlem Çerçioğlu’nun başını çektiği Aydın ekibi topyekun Kemal Kılıçdaroğlu’na destek verdi. Bu desteğin ikinci turda da sürdüğü görüldü. Böyle olmak zorundaydı.

Çünkü Aydın’da karar verici Özlem Çerçioğlu değil Ozan Çavuşoğlu idi. “O da kim oluyor ki; sıradan bir belediye çalışanı. Çerçioğlu ne derse onu yapmak zorunda olan biri” diyebilirsin.

Böyle söylemende hiçbir sakınca yok ama ben senin gibi düşünmüyorum. Öyle giydiği kıyafetlerin, oturduğu evin aldığı maaşla karşılanamayacağı meselelerine de şimdilik girmeyeceğim.

Ozan Çavuşoğlu, CHP’nin ilçe ve il kongreleri sürecini de yöneten bir aktördü. CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül’ü memleketi Nazilli’de konuşturmayarak rezil rüsva etmişliği bile var.

Sadece Nazilli’de değil tüm kongrelerde kürsüye çıkan Süleyman Bülbül’ün “Değişim” temalı söylemleri, Ozan Çavuşoğlu ve saz arkadaşlarının, “Gençliğin umudu, Kılıçdaroğlu” sloganları ile kesilmişti.

Bülbül’ün, kendi memleketinde ötme lüksü bile kalmamıştı. Özlem Çerçioğlu da Ozan Çavuşoğlu’na inanlardandı ve Kılıçdaroğlu’nun kesin kazanacağını düşünüyordu.

İşler ters gitti. Kılıçdaroğlu kaybetti. Özlem Çerçioğlu’nun aday olup olmayacağı bile tartışmaya açıldı. Şimdi tüm Aydın kamuoyunun merak ettiği bir husus var.

Ozan Çavuşoğlu mu büyük, Süleyman Bülbül mü? Gazeteci Fatih Portakal, çektiği videolarda Aydın adayının Özlem Çerçioğlu olmayacağını söylüyor.

Yerine konuşulan bir isim olduğundan da bahsediyor. O isim acaba iki dönemdir milletvekilliği yapan Süleyman Bülbül mü olacak yoksa onun desteklediği başka biri mi?

Yoksa Ozan Çavuşoğlu büyüklüğünü gösterecek, Özlem Çerçioğlu mu aday olacak; bekleyip göreceğiz. 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.