Takip Et
  • 19 Aralık 2018, Çarşamba

Yapmayın ağalar yapmayın!

Yapmayın ağalar yapmayın!

-Denizli Otobanını yapmayın,

-Havaalanını açmayın,

-Özel okullara desteğe kesin,

-Şehir Hastanelerinden vazgeçin,

-Araç satışını durdurun,

-Tarım alanlarına bina izni vermeyin,

-Şehirlere göçü durdurun,

-İthalatı durdurun,

-Jeotermal zararlıysa kapatın, faydalıysa Aydınlıya da faydalandırın.

-Ülkemize gelen Suriyelilerin bir daha dönmeyeceğini anlatın,

-Ömrümüzün geçtiği Terörle mücadelenin de bitmeyeceğini anlatın,

-Daha önce hayal denilen sözde Kürt devletinin, büyük İsrail için olmazsa olmaz olduğunu millete anlatın.

-Dünyada tüm devletlerin bir terör örgütü olduğunu yeri ve zamanı geldiğinde kullanıldıklarını anlatın.

-Sözde büyük devletlerin saklanamayan kahpeliklerini durdurmaya gücümüz yetmiyor ise anlatın beyler anlatın.

-Fetö örgütü elebaşısı iade edilecek deniliyor, Kaşıkcı cinayetinde olduğu gibi Trump 3 kuruşa bizi satmasın.

-Osmanlı topraklarında kurulan devletçiklerin aslında devlet olmadıklarını vurgulayarak anlatın.

-Arap dünyasında ciddi bir devlet kalmadığını bizlerin onlara yani İslam’a sahip çıkmak durumumuzda olduğumuzu anlatın.

İşte bu vb sorularla geçti ömrümüz ama gelin görün ki hep umut hep hayalle geçti yarım asır. Son hayale kapıldığımız yıl 2002 yılıydı ve o gün oluşan pembe hayaller, güzel şeylerde olacak beklentilerimiz de bitti.

İşte bu biten hayallerin ülkemizin has evlatlarına yaralamaması için aciliyeti olmayan tüm yatırımları durdurun. İnsanı yaşatın ki devlet yaşasın. İnsanlarımızın büyük bölümü perişan ve hala sizlerden bir çıkış yolu ve umut olmanızı gözlüyor.

Ömürlerinin son 20 yılını perişan geçirmiş biz sanatkarların 20 yıldır yaşadığını bir çok kesim 1 ay bile dayanamaz. Halkımızın büyük bölümü vatan, bayrak, kitap, millet için seve seve ölüme gidebilecek kadar asil iken gelin bu asil insanların kalan 3 günlük ömrünü biraz rahat geçirmelerini sağlayalım bunların buna hakkı var.

Yukarıda yazdığım talepler ve netleşdiği halde hala insanlara dost gibi sunulan ABD vb ülkeler ile dostmuyuz, düşmanmıyız net olarak bir karar verelim.

Tekrar talep ediyorum Esnaf ve Sanatkarların devlete olan borçlarından kurtarın ve acilen ödenemeyen ve 2019 yılı ödemelerini bir yıl erteleyin buna gerçekten ihtiyacımız var. Çarklar dönmüyor, aileler çoluk çocuk perişan.

Bizim Aydına yapılacak havaalanı ekonomik değilse öteleyin, otobanı, şehir hastanesini öteleyin bizim için olmazsa olmaz değildir bunlar. Bizim önceliğimiz jeotermalde hala anlaşılamayan zararların zararlı mı zararsız mı olduğunu bile bilemiyor olmaktır. Devlete zarar verecek şahıslara güldürecek tüm yatırımları askıya alın. Alın ki yarınlarda daha perişan olması muhtemel insanlarımızı bu süreçten koruyalım.

EYT mağdurları devletimize zarar vermiyor ise bir kereye mahsus bu meseleyi çözelim, emeklilere ve asgari ücrete %30-50 arasında zam yapalım aksi halde bu milletin yarınlarda zorunlu giderlerini karşılaması mümkün değil.

Gündemimiz hala Geçim daha henüz Seçim’e gelmedik gerçi aydında hala adaylar netleşmedi onları da bir an önce açıklayın ki herkes çalışmasını başlasın. 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.