Takip Et
  • 6 Ağustos 2014, Çarşamba

Favori Erdoğan, belki İhsanoğlu, dikkat çeken Demirtaş

Başbakan bugün Aydın’a geliyor.

Başbakan Aydın’a neden geliyor?

Partisi Aydın'da çok güçlü ondan mı? Hayır.

Aydın’da parti teşkilatları çok mu çalışkan? Hayır.

Vekillerimiz çok güçlü, onları mı kıramadı? Hayır.

Aydın Büyükşehir Belediyesi AK Partili mi? Hayır.

O zaman başbakan neden Aydın'a geliyor?

Başbakan ERDOĞAN bugüne kadar siyasette birilerine göre şans, birilerine göre X ülkemin desteğiyle buralara geldi? Oysa bir yere gelmek ve bir yerde kalmak sadece birilerinin desteğiyle kalması mümkün değildir. Sayın Başbakan Aydın’a sadece ve sadece Merhum Başbakan Adnan MENDERES’in hatırına geliyor ve bu hatır ile hala Türkiye genelinde sevgisi olan Menderes’i sevenlerin de kalbini almış olacak yani Başbakan’a Aydında kaç kişi ve ne kadar insanın takip ettiğinin çok önemi yok. Başbakanı ekranlardan milyonlar takip edecek ve Menderes’in idamına sessiz kaldı diye eleştirilen Aydın halkı yine bir sınav verecek.

Pazar günü gerçekleştirilecek ilk kez halkın seçeceği Cumhurbaşkanlığı seçimi sürpriz olmaz ise Pazar günü neticeye bağlanacak yani bu halk ikinci kez sandık başına gitmemek için ilk turda bu işi bitirecektir. Elbette bu bir seçim ama baktığımızda sonuç şimdiden kesin gibi görünüyor. Halk neylerse güzel eyler diyeceğiz.

Sayın Eklemeddin İHSANOĞLU’NU halkımız yeni tanımaya başladı belki iyi bir insan ama görünen odur ki bizim insanımıza ters bir durumdadır durumu ondan dolayı işi çok kolay değil.

Demirtaş belki de ilk kez genel anlamda olumlu tepki aldığı bir süreç yaşıyor. Bu aslında sevinilecek bir durumdur. Yani hep kin nefret ve şiddet yerine daha güler yüzlü daha çok ülke geneline hitap etme gayreti ve güzel ifade ettiği Türkçe ile yükselişte olduğu görünüyor.

Aslında özetle köylü Mehmet ağanın dediklerine bakalım…

Oğlum Süleyman; bak AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayına halkın tanımadığı birini getirdi ne oldu?

Kaybetti. Neden?

Çünkü halk tanımıyordu?

Peki, şimdi Cumhurbaşkanlığı seçiminde ne oldu? CHP ve MHP Eklemeddin (Ekmeleddin) diye birini getirdi halk bunu tanıyor mu?

Tanımıyor?

Peki, ne olacak?

Aynı Aydın’da Ak Partinin yaşadığı son olacak? Bizim köyde sola çıkan oy bir elin parmaklarına geçmez iken bu seçimde Çerçioğlu tavan yaptı. Şimdi ülke genelinde aynı durum olacak? Diyen Mehmet ağa şöyle tamamlıyor.

Ben esas seçimden sonra 2 parti birleşip kaybederler ise bu partinin liderleri Televizyonlardan insanların yüzüne nasıl bakacak? Diye bitiriyor.

Aydın'da Özlem Çerçioğlu’nun başarısının nedenlerini görmeyen veya görmezden gelenler ve kendi yürüyüşünü değiştirip taklit edenlerin yürümeyi unuttuğunu göreceği ve yine her zamanki gibi halkımız hür iradesiyle bu 3 adaydan birini seçecektir. Hayırlı Olsun. 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.