Takip Et

2014

2013 yazdım, 2014 de okuyun gari!

Genelde pazartesi yazıyorum. Salı gazetemize oradan da Matbaaya sabaha karşıda bayilerimize ulaşıyor gazetemiz.

2013 esnan ve sanatkârlarımız açısından çok zor geçti, elbette son aylarda hükümetimiz ve cemaat bakımından da öyle.

2013 de sadece işlerimiz kötü gitmedi birde Esnaf Odaları Birliği başkanımız Sayın Akşit’in cezası onandı. Bu bizim teşkilatlarımıza da oldukça etkiledi diyebilirim. Sayın Akşit’in yerine Sayın Selahattin Çetindoğan'ın 2014'ü Birlik Başkanı olarak karşılayacağını umuyorum. Ve başarılar dilerim.

2014 yılı Esnaf ve Sanatkârlarımızın odalarının seçimiyle başlıyor. 1 Ocak 31 mart arasında odalarımız seçime gidecekler. Oda Başkan ve yönetim kurulu üyelerine başarılar dilerim.

Oda başkanı arkadaşlarıma çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum ve bundan sonra daha çok çalışmak zorunda olduğumuzu zaten biliyoruz inşallah 2014 yılında yeni oluşacak oda ve birlik yönetimimizle Aydın adını daha çok gündemde tutacağız. Ve Sayın Akşitin bıraktığı yerden bir adım daha ileri götüreceğiz teşkilatlarımıza bundan eminim çünkü Türkiye’nin en iyi örgütlü esnaf ve sanatkârlarıyız biz.

Oda üyesi, esnaf ve sanatkârlarımızdan beklentim şudur. Lütfen mutlaka genel kurulunuza katılın istek ve taleplerinize iletin aksi halde biz kendimizi yalnız ve muhalefetsiz hissederiz ki bu da bizim başarımızı engeller.

Oda Başkanlarımız yani bizler seçime girip kazanmadıkça seçimi kazanmış görmeyiz ama kazansak ta kaybetsek de biz esnaf ve sanatkârız biz yine hizmete devam ederiz.

2014 yılında seçimler sadece bizde değil bizimle başlayacak seçimlerimiz Belediyeler, Federasyonlar, Konfederasyon ve Cumhurbaşkanlığı seçimi ile devam edecek .

Odalarımız ile aynı dönemde hizmet yarışında giren Belediye Başkan adaylarımıza, Muhtar adaylarımıza ve Meclis üyesi Arkadaşlara da ayrıca başarılı çalışmlalar dilerim. Şehir ve ülkemiz için önemli bir yıla girdik ve bu yıl oluşacak yönetimler önümüzdeki 5 yıla şekil ve yön verecekler. Hepimizin sorumluluğu ve vebali ağırdır. Allah hepimize sağlıklı mutlu bir seçim süreci nasip etsin. Kaybedenler hiç üzülmesin çünkü nasip değilse hiçbir şekilde hiçbir zaman bir yere gelmek mümkün değildir. Ama çalışmalar ve adaylar ne kadar başarılı ve kaliteli olur ise hizmet yarışı da aynı şekilde kaliteli olacaktır hal böyle olunca herkes kazanacaktır.

Seçime katılacak tüm hemşerilerimden ortak ricamdır. Şehrin ve Ülkenin ekonomik başarısı dışarıdan alınan süslü mallarla sağlanamaz. Herkes yaşadığı İlçe, belde, köy ve mahallede esnaf ve sanatkârına sahip çıksın. Siyasetteki arkadaşlar rahat yaşamak istiyorlar ise mutlaka esnaf ve sanatkârın gelirinin artması için projeler ve çalışmalar yapsınlar. Eğer Köylümüz, esnaf ve sanatkarımız mutlu ise herkes mutlu olur, biz mutsuz isek herkes mutsuz olur. Siz mutlu olmak istiyorsanız bizlerle işbirliği yapın ve benim yeni yıldaki ilk sloganımla bitireyim yazıyı bu sloganın yazılı olduğu ajandalarım önümüzdeki günlerde Odalarımıza ulaşacaktır. Esnaf ve Sanatkârlarımız kazandığında, Aydınlı Kazanır. Aydın Kazanır. Türkiye Kazanır. 2014 yılının tüm insanlığa hayırlar getirmesini ve yaşadığımız bu cennet vatanın kıymetini bilmemiz dileğiyle nice yıllara… 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.