Takip Et
  • 23 Aralık 2013, Pazartesi

Sahtekörler

Önceki gün ve aylarda pek itibara almadığımız, fakat dün ayyuka çıkan bir konuyla ilgili olarak Denge Gazetesi adına okurlarımızı bilgilendirme zorunluluğu hasıl oldu.

Dün bazı ilçelerimizde “Denge Gazetesi adına” bir siyasi parti için anket yaptığını söyleyen anketörler, halkımızda kuşku ve tepki uyandırmış.

Bazı okurlarımız dün gazete merkezimizi arayarak, böyle bir anket çalışmamız olup olmadığını sordu.

Bir ilçemizde Emniyet Müdürlüğü’ne kadar yansıyan gelişmeler olmuş.

Sözde Denge’nin yaka kartını taşıyan anketörler, gazetemiz adına siyasi konularla ilgili halkımıza sorular yöneltmiş, anket formu doldurmaya çalışmış.

Açıkça ifade edeyim ki, Aydın Denge Gazetesi’nin ne sokakta anketörlerle, ne de internet sitesinde ne siyasi ne de başka konularla ilgili hiçbir anket çalışması yoktur.

Gazetemiz, hiç kimseye böyle bir konu için görev ve yaka kartı vermemiştir.

Dün gazetemizin adını kullanarak yapılan çalışmaların, önümüzdeki gün ve aylarda daha sık yaşanması ihtimali nedeniyle okurlarımızı ve halkımızı uyarıyoruz.

Denge Gazetesi adına anket çalışması yaptığını iddia edenlere kesinlikle itibar etmeyin.

Bu tür kişileri anında gazetemiz merkezine veya güvenlik birimlerine ihbar edin.

Yapılmaya çalışılan, 2 Aralık’tan bu yana Aydın ilinin tamamına ulaşan Denge Gazetesi’nin güç ve itibarını kullanmaktan başka bir şey değildir.

Lütfen bu fırsatçılara göz yummayın.

Gazetemizin ilçe ve beldelerimizde sürdürdüğü “Söz Seçmende” başlıklı yazı dizisi şeklinde röportaj çalışması devam etmektedir. Fakat bu çalışma kesinlikle bir anket formatında değildir. Bu çalışmayı yürüten arkadaşımız, görüştüğü kişilere herhangi bir anket formu doldurtmamaktadır.

Sahte anketörlerle, Denge’nin güç ve itibarını kullanmak isteyen sahtekarlarla mücadele için desteklerinizi bekliyoruz.

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.