Takip Et
  • 14 Aralık 2013, Cumartesi

Aydın kazansın…

Beklendiği ve gazetemizin dünkü manşetinde duyurduğumuz gibi, AK Parti’nin Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Savaş oldu.

Aydın’da seçim yarışı, tam anlamıyla bugünden itibaren başlıyor.

Diğer partileri yok saydığımızdan, küçümsediğimizden değil, ama Aydın’da Büyükşehir seçim yarışı üç parti arasında geçecek gibi gözüküyor.

Adayların veya partilerinin bugüne kadar dile getirdiklerini çok önemsemiyorum. Onların dillendirdikleri “üstünlük” söylemlerinin kaynağı anketlere de itibar etmiyorum.

Bugün itibarıyla her üç parti de, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı kazanabilecek potansiyele ve şartlara sahiptir.

AK Parti’nin, Milletvekili Mehmet Erdem yerine teşkilatlarla hiçbir sorunu olmayan, aksine tüm teşkilatların ortak talebi üzerine bir nevi adaylığa zorlanan Mustafa Savaş ile yarışa katılması, belki Erdem’in aday olmasını bekleyenlerin hesaplarını alt üst etmiş olabilir.

Gerçi, her partinin ilçe adaylarının belli olmasından sonra, bazı partilerde iç karışıklıklar, dargınlıklar, kırgınlıklar da yaşanabilir.

Belediye Meclis Üyeliği adaylıkları için dahi, partileri iç bünyelerinde büyük kavga ve çekişmelerin yaşanması da bekleniyor.

Taşlar tümüyle yerine oturduktan sonra yapılacak değerlendirmeler ve anketler, daha sağlıklı sonuçlar ortaya koyacaktır.

Tabi ki en büyük anket, 30 Mart’taki seçim sandığı olacaktır.

Tek dileğimiz, Aydın’ın bu seçim sürecini büyük bir kayıpla değil, çok büyük bir kazançla tamamlamasıdır.

Büyüklenenler değil, Aydın’ı büyütenler ve büyütecekler kazansın.

Aydın kazansın…

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.