Takip Et
  • 20 Haziran 2015, Cumartesi

Aydın için birlik vakti

7 Haziran’da seçilen, fakat uzun soluklu görev yapıp yapamayacakları henüz belli olmayan Aydın Milletvekilleri, mazbatalarını aldıktan sonra gazetecilere birlikte poz vermişler.

Aydın Adliyesi’nin merdivenlerinde, görmeye alışık olmadığımız manzaralar oluşmuş.

Sadece milletvekilleri değil, onlarla birlikte adliyeye gelen AK Parti’li, CHP’li ve MHP’liler de yan yana, omuz omuza durmuş.

Tabi esas olan mazbata aldıktan sonra objektiflere birlikte sırıtmak değil, bu birlikteliği yasama yılı boyunca sürdürebilmek, Aydın ve ülke menfaatleri söz konusu olduğunda da birlikte hareket edebilmektir.

Ülkemiz kadar, Aydın’ın da birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğu bir dönemi yaşıyoruz.

Sadece Aydın’ın nimetlerini paylaşmada değil, dert ve sorunlarının bertaraf edilmesinde de birlikte hareket etmeliyiz.

Hani şu ölüm döşeğindeki baba ve 4 oğlunun hikayesindeki anlatılmaya çalışıldığı gibi; birlikte güçlü, bölünürsek yok oluruz.

Birlikte hareket edebilmek de ayrı bir kültür gerektirir.

Bizim gazeteyi arayıp, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin ilçeler arasındaki ücretsiz yolcu taşıma hizmetine tepki gösteren minibüsçüler, “En az 200 minibüsçü toplandık. Görelim sizin gazeteciliğinizi” diye muhabir arkadaşlarımızı tahrik etmelerine rağmen, onların karşısına 2-3 kişi çıkıyorlar ve fotoğraflarda görünmemek için köşe bucak kaçıyorlarsa, bu minibüsçülerin sonları yakın demektir.

Bizim arkadaşlarımız davetinize icabet ederek gazeteciliklerini göstermiş.

Hadi biz de sizin minibüsçülüğünüzü görelim.

Öyle 150-200 minibüsle değil, 50 minibüsle sizleri mağdur eden kararı alan ve uygulayan Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin etrafında korna çalarak konvoy yapıp bu duruma tepki gösterin.

Öyle kıyıda kenarda karı gibi dedikodu üreteceğinize, telefonda gazetecilere artistlik yapacağınıza, bir araya gelip emeğinize, kazancınıza ve çocuklarınızın geleceğine sahip çıkın.

Aksi halde yok olur gidersiniz… 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.