Takip Et
  • 11 Temmuz 2013, Perşembe

"Bakan gelmeyecek"

Dün öğle saatlerinde Çineli bir arkadaşım aradı;

"İçiniz rahat olsun, bakan gelmeyecek" dedi.

"Nereye?" diye sorduğumda:

"Cavit Ancın'ın cenaze törenine" diye yanıt verdi.

Telefondaki diyaloğumuz şu şekilde devam etti:

- Peki bakanın gelmeyeceğini nereden biliyorsun?

- Çünkü ben şu an Çine'den Aydın'a gidiyorum ve Ramazan'ın ikinci günü olmasına rağmen Özeren ve Hallaçlar Köyleri'nde, karayolunun kenarında sizin sürekli gündeme taşıdığınız fahişeler yine var. Şayet bakan gelecek olsaydı, bu fahişelerin beklediği yerde jandarma ekipleri beklerdi. O nedenle eminim ki, Tariş Pamuk Birliği Eski Başkanı ve İl Genel Meclisi Üyesi Cavit Ancın'ın, Çaltı Köyü'ndeki cenaze törenine herhangi bir bakan ya da devlet büyüğü katılmayacak.

Öğleden sonra Cavit Ancın'ın cenaze törenini takip eden muhabir arkadaşlardan edindiğim bilgiler, öğleden önce beni arayan ve "Bakan gelmeyecek" diyen arkadaşımı haklı çıkardı.

Aydın Vali Yardımcısı Celal Ulusoy,

Eski Aydın Milletvekili Ahmet Ertürk,

Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu,

İncirliova Belediye Başkanı Fadime Orbay,

Çine'nin Kaymakamı, Belediye Başkanı, siyasetçileri ve ekabir takımı ve halk dışında, Cavit Başkan'ın cenaze törenine herhangi bir bakan ya da devlet büyüğü katılmamış. Aynı vazifede bulunmuş olan Sökeli Mehmet Bakanoğlu'nun cenazesine gösterilen itibar, Cavit Ancın'dan esirgenmiş.

Keşke bir bakan gelseydi de, Çine Yolu'ndaki 'Fuhuş rezilliği' şu mübarek Ramazan ayında hiç değilse bir gün engellenmiş olsaydı.

AYTER ve Jeotermal için, Özel İdare'nin mal varlığı için birbirlerine diklenip hırgür edenler, ortalıkta "İktidar milletvekiliyim" diye dolanıp yol kenarındaki iki boklu kadını temizletecek bir kudrete bile sahip olamayanlar, mübarek Ramazan ayında bile bu rezilliğe göz yumuyorsanız, lütfen bu saatten sonra siz de gelmeyin Çine'ye.

Ne de olsa Çine'ye bir bakan, sahip çıkan gelmeyecek.

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.