Takip Et

SON DAKİKA

SERHAN SEYHAN

Açtırdınız Sonunda Bayramlık Ağzımı

18 Temmuz 2022, Pazartesi

     

Uzun bir bayram tatili sonrası Haftanın ve mesainin bu ilk gününden tüm okuyucularıma merhaba demek istiyorum. Hepinizin geçmiş Kurban Bayramını en kalbi duygularımla kutlar. Sağlık ve Huzur içinde daha nicelerinin nasip olmasını dilerim. Evet bayram tatili uzundu ama hareketliydi. Aydın ise pek bir sıcak paralelinde tartışmalıydı. Tartışmayı bu kez ateşleyen taraf Aydın Ak Parti Milletvekili Mustafa Savaş oldu. Partisinin bayramlaşma törenin de konuşan Sn Savaş çok açık sözlerle bundan sonra Aydın da Yerel Yönetimin beceriksizliklerini ve gerçekleştirdikleri ihalelerde yapılan usulsüzlükleri anlatacaklarını ve konuşacak çok şeyleri olduğundan bahsetti. Tabi partilileri heyecanlı Sn Mustafa Savaş’tan bugüne kadar alışkın olmadıkları bir tarz ve üslupla Aydın da beceriksizliklerin ve yolsuzlukların üzerine gideceği mesajını veriyordu.

Evet Aydın siyasetine hem heyecan hem de değişiklik getiren bu açıklamalara bende şaşırmadım desem yalan olur. Şaşırdım lakin geç kalınmış da olsa Sn Savaş'ın açıklaması beni memnun etti. Tv ekranlarından ve bu satırlardan anlattıklarımızı duyan bir siyasetçinin olmuş olması ayrıca bunu üst perdeden dillendiriyor olması çok önemli. Çünkü Aydın da Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkanı ve yönetimi hakkında ortaya çıkan bilgi belge ve ispata rağmen Siyaset Yargı ve Bürokrasi üzerinde ki bu ölü toprağı şehri daha fazla geriyordu. Bu isnatların muhatabı olan Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve şürekası belediye de maaşlı istihdam ettikleri kalemşörleri hayatında meclis üyeliği hariç hiçbir vasfı olmamış meclis üyesi ve partisinin ilçe başkanlarına gönderdiği hazır metinleri kopyala yapıştır sureti ile basın kuruluşlarına açıklama mahiyetinde göndermesi ve kendisine eleştirilerde bulunan bizim gibi fikir emekçilerinin kişilik haklarına saldırıyor olmaları ve aynı zamanda hukuki, sosyal, maddi ve manevi olarak baskı altına almaya çalıştıkları göz ardı edilemez.

Tabi bu tip uygulamalar aynı zamanda topluma ve bizim gibi kalemiyle hayatını kazananlar için işkence suçu niteliği taşıdığı kanaatindeyim. Lakin şunu da dile getirmeden edemeyeceğim bugüne kadar hakkımda iddia ettiğiniz hiçbir konuda açıklama yapmaktan imtina etmedim. Bu konuda konuşmak istemiyorum demedim. Fakat Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkanı ve maaşlı fondaşlarının hakkında ortaya koyduklarımıza dair ise bir kez bile cevap verdiklerine tanık olmadık. Neden cevap vermiyorsunuz yoksa bu konularda ki suskunluğunuz sükut ikrardan gelir atasözünü mü doğrulamaktadır. Asfalt diyorum tek kelime yok. Çöp süpürme diyorum tüm fondaşlar süt dökmüş kedi gibi, bakın Menderes Belediye başkanı sizin yaptığınız ihalenin yarısının yarısı fiyata Çöp Kamyonu ihalesi yapmasına rağmen ihaleye fesattan ve rüşvetten görevden alındı diyorum. Yine ses yok. Katı atık bertaraf tesisleri ihalesi dedik tık yok. Atatürk Spor Kompleksi dedik çıt yok. Belgesini koyduk yalan diyen olmadı. Bilgisini verdik itiraz eden olmadı. Alın size ispatı dedik duvardan ses var bunlardan yok. Hele en son tekstil dedik herkeste biranda deve kuşu misali kafalar kumda ruh hali…

Sonra hep aynı maaşlı mecralardan iftira içerikli yalan haberler yapanlara suç duyurusu haberleri, yok neymiş efendim, Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay fonluyormuş bizi. Arkadaş sakın sağda solda böyle konuşmayın gülerler size. Ben adamla iki senedir mahkemeliğim, göreve gelir gelmez benim memur olan eşimi çağırıp, kendine kurum bul diyen adam beni fonlar mı? Fonlamayı bırak denk geldiği yerde fırsatı olsa bir kaşık suda boğar. Hatta eminim Efeler Belediyesi ile ilgili iddiaları gündeme getireceğim yayınlarımla ilgili bilgisi veya duyumu olmuştur. Ayrıca hani onlar hazırlıyormuş yok Eymen Atay’ın bürosunda çalışıyormuşuz falan yazmışsınız ama ben Eymen Atay’ın bürosu nerdedir bilmem ve önünden geçmişliğim olmamıştır. Ne kendisini ne de belediye başkanı babasını beni partiden ihraç etme girişiminizden önce ki tarihlerden bu yana ne menfi ne de müspet bir ilişkim oldu.

Ha bu arada iftira yalan diyorsunuz dedim ya arkadaş iftira olan nedir soruyorum ona da ses yok. Yalan dediğiniz nedir koyun ortaya orda da tık yok. Neden çünkü tüm açıklamalar tek elden çıkıyor ve hazırlanıyor sonra farklı maaşlı kimlikler üzerinden basına servis ediliyor. Yalnız bunları yazan kimse hiç medeni cesareti yok. Hadi çık gel ekran karşısına diyorum abi ölüden ses geliyor bu arkadaştan gelmiyor. Bak tekstil alanı dedim hurdalar yok dedim ihalelerde yolsuzluk var dedim suç duyurusu yaptım. Ağzını açıp konuşan var mı? Nerdeeee anca gev gev. Sonra neymiş!!! Sahte diplomaymış!!! Belediye ihalesine girmemiş miyim? Benim hakkım da bu konuda suç duyurusunu Özlem Çerçioğlu bizzat ben il yöneticisiyken yapmışmış!!! Belediye parası kamu malı değilmiymiş!!!

Ah be uydum akıllı paşam senin dediğin konu da;

1-O ihale dediğin doğrudan temin bedeli 840 lira benim cebime girmiş yada ödenen tek bir kuruş yok

2-Suç duyurusu yapan Sn Çerçioğlu değil Süleyman Topbaş

3-Madem benim öyle bir suçum vardı. Doğrudan teminin yapıldığı tarih 2010 suç duyursu tarihi ise 2015 Süleyman Topbaş suç duyurusu yapana kadar neden gerçekleri sakladı. Benim İl Yöneticisi olmama neden müsaade etti.

Yani söylediğin her şey palavra o işte bana kurulmuş büyük bir tezgah ama neyse 12 sene oldu. Ben yuttum kabul ettim. Ama birde senin şu hiçbir diploma vermeden aldığın yüz binlerce liralık doğrudan teminleri konuşalım istersen. Müfettişin bu doğrudan teminlerle ilgili tuttuğu rapor da 12,5 kat fazlaya fatura ettiğini söylediğini kamuyu zarara uğrattığını anlattığını hadi cevap ver aslan Parçası Durmuş Tuna ne oldu. Kal geldi dimi… Sen kaç gün işe gittin de belediye şirketi Aysera A.Ş’den maaş aldın ve sigortan yapıldı. Eşin kaç yıldır çalışıyor. Ne kadar işe gitti. Bugüne kadar kaç para maaş aldınız? Zaten Aysera şirketinin faaliyeti oldu mu ki siz iş yapıp çalışasınız dimi o da ayrı bir konu neyse.

Eeeeee bir de senin hamiliğini yapan Fatih Akkentli var. Kardeşi üzerine kurulmuş inşaat şirketi var. Pandemi de tüm şirketler battık diye ağlarken Ablanız meydanlarda "Millet Aç Aç" derken. Sanki covid aşısı bulmuş şirket gibi pandemi sürecinde şirketi 200 kat büyüterek sermayesini 10 Milyona ulaştıran. 1000 kat civarında ise cirosunu büyüttüğü konuşulan Çallı inşaat var. Ergün Poyraz'a saldırı sonrası gündeme gelen ZTB inşaat var. Bu firma ve bağlantılı firmaların Çallı inşaatla olan alışverişleri var. Tabi onlar da sizin karı koca olduğunuz gibi abi kardeş Büyükşehir belediyesinde maaşlı belediye işçisi. Unutmadan birde ortada olmadığı soruşturma konusu olan mıcırlar var. Belediye elektriğini çaldığı için suç duyurusu yapılan mıcır şantiyesi var. O firmanın sahibinin kolluk kuvvetlerinde verdiği ifadeler var. Yazdım yazdım bitmedi dimi daha onlarca sayfa daha yazsam bitmeyecek konu ve olay var ama sıkmayalım artık kimseyi!!!

O yüzden hazırlanın bundan sonra sizden öğrendim her hafta bir suç duyurusu yapacağım. Hem de sizin gibi de değil bilgisi ve belgesiyle birlikte. Yalnız serhan bu kadar yazdın da bu satırlardan Cumhurbaşkanı Sn Recep Tayyip Erdoğan’dan tutta İçişleri Bakanı Sn Süleyman Soylu’ya kadar sesini duyurmaya çalıştın. Yazdın konuştun da ne oldu diyenler olabilir. Haksız da sayılmazlar. Vallahi bak o kadar konuştum sonunda Aydın Milletvekili Sn Mustafa Savaş duydu ve bu konuları konuşmaya başladı. Belki biraz daha anlatırsak Yargı Mensupları Adli olarak, Sn Cumhurbaşkanı ve İçişleri Bakanı da idari olarak gereğini yapar. Umudu kaybetmemek lazım. O zaman ne diyoruz. Biz anlatalım da Siz de Cevap verecek yürekte Delikanlı var mı? Onu Söyleyin…

 

NOT: Büyükşehir Meclis Üyesinin biri bana atıfta bulunarak çok şey biliyorsun abin sana çüş demiyor mu diye atıfta bulunuyormuş. Öncelikle abim dediğin kişi dahil kimse benim ne konuşup konuşmayacağıma karar veremez. Senin konuşacaklarına ablan karar verdiği için böyle düşünmen normal. Sonrasında da şunu unutma Benim Bildiklerimin Zekatı Seni Her İki Cihan da Abad eder. Aklında bulunsun… 



Yazarın Tüm Yazıları

Çerçioğlu'nu Kurtaran Paralar...

1 Aralık 2022, Perşembe

TARIM SEKTÖRÜNÜN ÖNEMİ VE ÖZELLİKLERİ

31 Ekim 2022, Pazartesi

Aydın Siyasetinin “En”leri

19 Ağustos 2022, Cuma

Rüşveti tespit eden MASAK lakin Aydın'da rüşveti konuşmak yasak

8 Ağustos 2022, Pazartesi

İSKİ Gökneller ve Aydın'daki Türevleri…

3 Ağustos 2022, Çarşamba

Özlem Çerçioğlu ve Bay Akkentli’nin Maceraları 1

25 Temmuz 2022, Pazartesi

Açtırdınız Sonunda Bayramlık Ağzımı

18 Temmuz 2022, Pazartesi

Aydın protokolü hazır mısınız GYS’ye?

7 Temmuz 2022, Perşembe

Özlem Çerçioğlu’na YKS Sorusu

20 Haziran 2022, Pazartesi

Sizler Bu İşlerin Savcısı mı, Yoksa Avcısı mısınız?

13 Haziran 2022, Pazartesi

Suç Şehri Belediyesi ve Organize Suçlar Şebekesi

9 Haziran 2022, Perşembe

Hesap ver Çerçioğlu...

26 Mayıs 2022, Perşembe

Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Sn Özlem Çerçioğlu Memleket için Beka Sorunudur

20 Mayıs 2022, Cuma

Özlem Çerçioğlu Helallik İstemeli…

10 Mayıs 2022, Salı

ALEMLERİN RABBİNE TESLİM OL

5 Mayıs 2022, Perşembe

Sayın Cumhurbaşkanı Duymuyorsa, Sizi Vekilim olan Allah’a Şikayet Ediyorum…

18 Nisan 2022, Pazartesi

Avcılar'daki Savcı, Aydın'da İzleyenler ise Yancı

11 Nisan 2022, Pazartesi

Asfalt ağladı be...

4 Nisan 2022, Pazartesi

Büyükşehir Belediyesinde organize zimmet

29 Mart 2022, Salı

Var mısın Çerçioğlu iddiaya?

23 Mart 2022, Çarşamba

Denizde kum, Çerçioğlu’nda soruşturma ve kovuşturma…

16 Mart 2022, Çarşamba

CHP’de organize sahtecilik

8 Mart 2022, Salı

İltisaklı olmak suç mu? Yoksa adalet mi yasaklı…

1 Mart 2022, Salı

İçişleri Bakanlığı Çerçioğlu'nu koruyor mu?

14 Şubat 2022, Pazartesi

Özlem Çerçioğlu yalan söyledi, mahkeme ve bilirkişi belgesiyle ispat etti…

7 Şubat 2022, Pazartesi

Belediyeleri soymanın yeni yolu; ihale kur parayı kap yöntemi

3 Şubat 2022, Perşembe

Cumhurbaşkanı’na açık mektup

1 Şubat 2022, Salı

Kimler geldi, kimler geçti; inanıyorum, elbet bu günler de geçecek…

22 Ocak 2022, Cumartesi

Rüşvet mi, telif mi? Gelin buna hep birlikte karar verelim...

19 Ocak 2022, Çarşamba

Sayın Cumhurbaşkanımızdan Aydın İçin Adalet İstiyoruz…

15 Ocak 2022, Cumartesi

Rüşvetin yol haritası

10 Ocak 2022, Pazartesi

Bu bir Avcılar değil, Aydın Halkının ve hakkının talan edilme hikayesi...

3 Ocak 2022, Pazartesi

Kumpas Yok!!! İtiraf Var…

31 Aralık 2021, Cuma

Fotoğrafa bakınca akla gelen 10 çılgın soru!

29 Aralık 2021, Çarşamba

SPK BU SATIŞIN NERESİNDE…

27 Aralık 2021, Pazartesi

Bir maruzatımız var Sayın Cumhurbaşkanım

16 Aralık 2021, Perşembe

Adaletin bu mu? Aydın Adliyesi...

10 Aralık 2021, Cuma

Büyükşehir Belediyesi mi, organize suç şebekesi mi?

6 Aralık 2021, Pazartesi