Takip Et
  • 3 Mayıs 2014, Cumartesi

Aydın’a yazık etmeyin

Bir şehir düşününki, tartışmalar almış başını gidiyor.

Şehri yöneten en üst düzey iki yönetici, o şehir için bir araya gelemiyor.

Yüz yüze gelip sorunları çözmek varken, dertler ve tepkiler basın yoluyla dile getiriliyor.

Ve yeni Büyükşehir olmuş böyle bir şehirde, yeni düzen ve sistem oturmayı, vatandaş da hizmet bekliyor.

Seçimlerin ardından son yazımda bahsetmiştim, Aydın’ın kaybedecek zamanı yok diye. Ne yazık ki, Özel İdare mallarının paylaşımı kavgasından, Aydın için yapılacaklardan, hizmetlerden konuşulamadı.

Seçim bitti, Aydın Büyükşehir oldu, hizmet başlayacak derken, başlayan mal kavgası oldu.

Birçok kişi, Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu, ‘nerelere yeni hizmetler götürecek’ diye değil, ‘mal paylaşımına ve Valiliğe tepki göstermek için meydana ne zaman çadır kuracak’ diye bekliyor…

Ne kadar üzücüdür ki, yıllardır Aydın için bir olması, yumruklarını aynı yere vurması gerekenler, tartışma ve kavgalarda hep var olmuş, fakat Aydın için bir olamamışlardır. Ve Aydın bugüne kadar bundan çok şey kaybetmiştir.

Şuanda ortada ciddi bir iletişimsizlik, bir diyalog eksikliği var. Ve öyle bir süreç yaşanıyor ki, her açıklama, bir öncekinden daha sert oluyor. Daha da sıkıntılı bir boyuta doğru gidiyor.

Geçmişte bu tarz atışmalardan Aydın ne kazanmış diye bir bakmak lazım. Birlikteliğin olmadığı, tartışmaların yaşandığı bir şehirden de çok şey beklenemez.

Herkes kendine göre haklıdır. Ancak, Aydın’ı ve Aydınlıların geleceğini iletişimsizliğe, tartışmalara kurban etmeyin!

BUGÜN GÜNLERDEN ÇİNE MADRANSPOR

Evet, bugün günlerden Çine Madranspor…

Bölgesel Amatör Lig’de şampiyon olan Çine Madranspor, 3. Lig’e yükselme maçında Manisa Belediyespor ile saat 16.00’da İzmir Atatürk Stadı’nda hem kendisi, hem de Aydın için tarihi bir sınava çıkacak.

Çine Madranspor’a zorlu maçta başarılar diliyorum. İnşallah bugün İzmir’de bir takımımızın daha profesyonel lige yükselmesinin mutluluğunu yaşarız.

Aydınlılar olarak Çine Madranspor’u tarihi sınavında yalnız bırakmayalım, Aydın’ın gücünü Atatürk Stadı’nda hissettirelim… 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.