Takip Et
  • 11 Şubat 2019, Pazartesi

CHP'NİN AĞAÇLA İMTİHANI

Sekiz ağacın yerinin değiştirilmesinin bahane eden CHP yandaşları, Gezi Parkı ve Taksim’i yangın yerine çevirmiş, hatta CHP Kadıköy'de miting tertip edip toplanan partililerini miting yapmadan Gezi Parkı'na sevk etmişlerdi. O günleri iyi hatırlayın dostlar! taksimde işyerleri vandallar tarafından yağmalanmış, polis araçları hatta ambülanslar bile tahrip edilmiş taksim harap olmuştu. Aynı vandallık Ankara Kızılay ve İzmir gibi birçok büyük şehirde yapılmıştı!

O zaman CHP genel başkanı sayın Kılıçtaroğlu ülkemizi yangın yerine çeviren, yakıp yıkan vandallara destek vererek alınlarından öpüyorum dediği hafızalardan henüz silinmedi. Gezi Parkı’nda birkaç ağacın yer değiştirmesini bahane eden CHP yandaşları buralarda da sokaklarda ve balkonlarda tencere tava çalarak güya ağaç kesilmesini ve Cumhuriyet hükümetini protesto ediyorlardı. İyi hatırlayın lütfen! Gezi Parkı öncesi faizler yüzde beşlerin çok altına düşmüş, Üçüncü Boğaz Köprüsü, Avrasya Tüneli, İstanbul Hava Limanı gibi dev yatırımlara başlanmıştı!

14 Mayıs 1950 demokrasi devriminden sonra millet iradesiyle bir türlü iktidara gelemeyen CHP, ancak darbe sonraları iktidarın darbeciler tarafından kendilerine teslim edilmesine alışmış olduklarından,15 Temmuz ülkemizi işgal hareketinde marketleri ve ATM’leri boşaltanlar da aynı güruhun takipçileriydi! Sanki Fetöcü teröristler başarılı olsalar iktidarı eski darbelerde olduğu gibi kendilerine teslim edeceklerine inanmışlar gibiydi, alışkanlık var ya!

Vah zavallılar vah 15 Temmuzun darbe değil, ülkemizi işgal hareketi olduğunu hala anlayabilmiş değiller, önce Fetö elebaşının ardından kontrollü darbe, ardından da darbecilerin derdest edilmesi için olağanüstü halin ilan edildiği 20 Temmuz’u kast ederek 20 Temmuz darbesi demeye başladılar. GELELİM ASIL MESELEYE!

Ağacı çok seven çevreci CHP’nin Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Hanımefendi, büyükşehirin kaynakları, yani aydın halkının paralarıyla yaptırdığı dev reklam afişlerinin daha iyi görünmesi adına 30--40 yıllık ağaçları kestirmesi hoş görülecek bir şey değildir! Özlem Hanımefendinin ağaçlara karşı alerjisi olduğu anlaşılıyor zahir; bildiğiniz gibi Aydın’ın orta yerinde rahmetli Nevzat Biçer Başkan tarafından yapılan bir park vardı, ilkbaharda çiçekleri açtığı zaman mis gibi kokusu ile kuş cıvıltılarıyla aydına güzellik katan, yazın sıcak günlerinde koyu gölgesiyle insanları serinleten 30--40 yıllık onlarca ıhlamur ağacını katletmişti.

Ben şahsen o güzelim ıhlamur ağaçlarının kesilip yerlerinin betonlaşmasını hazmedemiyorum. Ancak etrafa at gözlüğü ile bakıp, sağın kalelerinden olan Aydında, halk tarafından kabul görmeyen adayları halka dayatıp, yanlış stratejilerle Aydını CHP’ye teslim eden o zamanki AK Parti İl Yöneticilerine de bir çift sözüm var! Arkadaşlar Gezi Parkı güya ağaç gösterileri hafızalardan silinmeden o güzelim ıhlamur ağaçları özlem hanım tarafından kestirilirken, Aydın halkını, sivil toplum örgütlerini, yerel ve ulusal medyayı ıhlamur ağaçlarının altında toplayıp, neden dünyayı ayağa kaldırıp, neden ıhlamur ağaçlarının kesilmesini önlemediniz? Yoksa o güzelim ıhlamur ağaçları kesilirken sizler askerde miydiniz arkadaşlar? Yoksa Özlem Hanım sizleri bir şekilde susturdu mu? emin olun sizlerde ıhlamur ağaçlarını kestirenler kadar suçlusunuz, kimse kusura bakmasın.

Aydın halkına hizmete harcaması gereken büyükşehirin kaynaklarını kendi reklamına harcayan, vizyonsuz belediyecilik örneği sergileyen büyükşehir belediyesi yönetimine bugüne kadar sabır gösteren, böylece Türkiye’nin en sabırlı insanları olduğunu ispatlayan Aydın halkını sabırlarından dolayı tebrik ederim. 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.