Takip Et

JÜPİTER İKİZLER BURCU YOLCULUĞUNUN YÜKSELEN BURÇLARA GÖRE ETKİSİ

JÜPİTER İKİZLER BURCU YOLCULUĞUNUN YÜKSELEN BURÇLARA GÖRE ETKİSİ

 

Bu yolculuk yaklaşık 1 yıl sürecek olup öncelikli olarak İKİZLER, YAY, BAŞAK, BALIK burçlarında bir gezegeni yada astrolojik bir yerleşimi olanları etkileyecektir.

Jüpiter transit ettiği yaşam alanlarında kişiye gelişme, büyüme, olgunlaşma, idrake erme, bilgeleşme, şans ve fırsatlar getirir. Bunlar, kişisel doğum haritanızda öncelikli olarak İkizler-Yay burçlarının kestiği yaşam alanlarınızda etkili olacaktır.

Jüpiter, bu iyicil etkilerini ancak adillik, hakkaniyet, farkındalık, yüksek bilinç, derinleşme, uzmanlaşma , dürüstlük, yüzeysel ve sığ bilgiden kaçınma, zihinsel odaklanma ile bir konuda derinleşme ,denge,idrak ve irade karşılığında hayatlarımıza akıtır.

Eğer kişiliğimiz ve eylemlerimiz ile hakkaniyetten, adaletten bilgelikten uzaklaşırsak Jüpiter, transit ettiği ev konularında sorunların büyümesine ve kontrolden çıkmasına da neden olur.

Jüpiter İkizlerin gölge yönü, ukalalık, kibirdir. Yüzeysel, basit bilgiyi abartarak kendisini her konuda uzman, her şeyi bilen olarak görmesidir. Hareketli ve değişken doğadaki ikizlerde Jüpiter, başladığı işlerde çabuk sıkılıp yön değiştirebilir. Maymun iştahlılık artabilir. Gene İkizler’in, konuşma ve aktarım semboliği, Jüpiter gölgesi ile aşırıya kaçabilir. Sürekli kendi konuşan kendi fikirlerini öne süren yapıya dönebiliriz, Dedikodu artabilir.

Astrolojik terimlerden uzak biraz bu geçiş süreci ile ilgili olası gündemlerden bahsetmek istiyorum.

Jüpiter geçişinin kişisel haritalarınızda sizi nasıl etkileyeceğini bilmeniz için öncelikle yükselen Burcunuzu öğrenmeniz gerekmektedir. Yükselen burcu bulmak için web de hesaplama siteleri mevcuttur

 

YÜKSELEN KOÇ: Bu geçiş sizin 3. Evinizde etkili oluyor. Kardeşler, yakın çevre, komşular akrabalar ile ilgili konular ve gündemler hızla hayatınıza akacak, eğitimler, her türlü iletişim aktarım çalışmalarınız, ticari gündemleriniz, yurt dışı bağlantılı konular, hukuksal mevzular akademik konularda eğer, Jüpiter’in gölge yönlerini kullanmaz (aşırılık, kibir, abartı, kontrolsüzlük) ve çaba gösterirseniz hayatınızın bu alanlarında şans ve fırsatlar gelecektir.

YÜKSELEN BOĞA: Bu geçiş sizin 2. Yaşam alanınızda etkili oluyor. Kazançlarınız ile ilgili değişimler yada yeni gelişmeler hayatınıza hızla girebilir. yeteneklerinizi geliştirmek yada yeteneklerinizden para kazanmak için çok destekleyici bir döneme. Çok iyi değerlendirin. Spekülatif yatırımlara eğilebilirsiniz. Yabancılar ile ticari girişim başlatabilir yada anlaşma yapabilirsiniz. Büyük ve global çapta ticari yada akademik faaliyetlerin içine girebilirsiniz. Hukuksal bir kazanım sonrası gelir artışı yaşayabilirsiniz Kardeşler yada akrabalar ile ortaklık kurabilirsiniz,. Eğer Jüpiter’in gölge yönlerini kullanmaz (aşırılık, kibir, abartı, kontrolsüzlük)ve çaba gösterirseniz hayatınızın bu alanlarında şans ve fırsatlar gelecektir.

 

İKİZLER: Bu geçiş sizin 1. Yaşam alanınızda etkili oluyor. Yaşamınızın her alanında değişim, şans, fırsat kapınızda. Dış görünüşünüz, hayata bakış açınız, motivasyonlarınız kısaca sizle ilgili her şey bu yıl değişebilir. Hayat sizi büyük bir değişime sürükleyecek. Bu yıl özgürleştiğinizi hissedeceksiniz., kalıplarınızı kıracağınız ve kendi kendinize dahi bir şeyler yapmaya karar vereceğinizi söyleyebilirim. Bu bir iş olabilir, bir eğitim olabilir, bir seyahat olabilir…Bekarsanız hayatınızda özel bir birliktelik süreci başlayabilir..Kilo artışı yaşayabilirsiniz, yeme içmede aşırılığa kaçabilirsiniz.

EğerJüpiter’in gölge yönlerini kullanmaz (aşırılık, kibir, abartı, kontrolsüzlük) ve çaba gösterirseniz hayatınızın bu alanlarında şans ve fırsatlar gelecektir.

 

YENGEÇ: Bu geçiş sizin 12. Yaşam alanınızda etkili oluyor Sağlık konularınız ve kontrolünüz dışında gelişen , hiç hesapta yokken diyeceğiniz konular gündeminizde olacak .Uzun süredir devam eden Akademik, hukuksal yada yurt dışı ile bağlantılı bir konunuz sonuçlanabilir, Çok uzak yerlere seyahat yada yerleşme durumu söz konusu olabilir. Bazı Yengeçler daha içe kapanık ve izole olup maneviyata yada iç huzura yönelebilir, dış dünyadan çevreden uzaklaşabilir. Dedikodu ve iftiralara da açık bir süreç. Arkanızdan iş çevrilebilir,

 

YÜKSELEN ASLAN: Bu geçiş sizin 11. Yaşam alanınızda etkili oluyor Sosyal çevreniz, sosyal örgütler arkadaş çevreniz ile ilgili gündemler önünüze dişecektir. Bazı arkadaş yada guruplardan ayrılabilir yada yeni arkadaşlıklar guruplara dahil olabilirsiniz. Hayatınızda, size toksik etki yapan kişilerden uzaklaşabilir ve bir ayıklamaya gidebilirsiniz. Yaptığınız işten elde ettiğiniz gelir ile ilgili ekstra çaba sarfedebilir ve finansal refaha ulaşabilirsiniz. Çocuklarınız ve hobileriniz ile ilgili gündemleriniz hayatınıza akabilir. Bu bir yıl boyunca bu konular sizi biraz uğraştırabilir. Ama genel anlamda sosyalleşeceğin yada içinde bulunduğun sosyal gurup ile sorun yaşayabileceğin bir dönem. Bir arkadaş kaybı olası.

 

YÜKSELEN BAŞAK: Bu geçiş sizin 10. Yaşam alanında etkili oluyor. Yaklaşık 1,5 yıldır evlilik, ilişkileriniz yada ortaklıklarınız ile biraz sorun yaşamış olmanız olası. Önümüzdeki süreçte bekar Başaklar için statü değişimi söz konusu olabilir yada evlilerin boşanması gündemleri gelebilir. Kiminiz yeni bir göreve gelir kiminiz emeklilik sürecine dahil olabilir.Terfi isteyenler için uygun bir dönem. Ebeveynleriniz, gayrımenkulleriniz, aile büyükleriniz ile ilgili konular da bu yıl gündeminize gelebilir.. İlişkiler ortaklıklar evlilikler sonlanabilir ve kendinize yeni bir yol seçebilirsiniz. Her halükarda adres, şehir değişimi için uygun bir zaman.

 

YÜKSELEN TERAZİ: Bu geçiş sizin 9. Yaşam alanında etkili oluyor. İş değişimi, günlük rutinlerinizin değişimi, sağlığınız ile ilgili değişimler için çok elverişli bir dönem. Uzak yolcululara çıkabilir, uzun seyahatlere çıkabilirsin. Yaklaşık 1,5 yıldır eğer Sağlık , iş ortamı, sorumluluklarınız ile ilgili bir gündeminiz oluştu ise bu bir yıl şifaya ve rahata ulaşabilirsiniz. Bu bir yıllık süreçte bir konuda uzmanlaşmaya çalış, ne olursa olsun , kişisel gelişim adına, iş meslek adına bir alanda uzmanlaşmak için kurs seminer programına başvur, bir eğitim al. Sistemden desteklisin.

 

YÜKSELEN AKREP: Bu geçiş sizin 8. Yaşam alanında etkili oluyor. Hayatınız büyük ve köklü bir dönüşüm söz konusu olabilir. Gizli kapaklı konular aydınlanabilir varsa bir sağlık durumu açığa çıkabilir. Finansal yatırımların geri dönüşü olabilir. Bir miras, toprak alım satımı söz konusu olabilir. Bir ameliyat durumu gündeme gelebilir. burası ölüm ötesi bir evdir. Bu dönemde iyi yatırım yaparsan sağlığın ve hayatının diğer alanlarında olumlu bir dönem başlatabilirsin.. Yükselen Akrepler için bu bir yıllık dönemde sağlıkları için yatırım yapmalarını kişisel dönüşümlerini için çaba göstermelerini tavsiye ederim, sigara-alkol gibi zararlı maddeleri bırakmak, spora yada diyete başlamak gibi… Bu bir yılda yapacağınız her olumlu adım uzun ve sağlıklı bir hayat için bir başlangıç olacaktır. Bu dönem bir ameliyat süreci içine girebilirsiniz. Özellikle çocuklarınız yada hali hazırda hamilelik süreciniz var ise bir operasyon, düşük gibi gündemler gelebilir. Mantıklı hareketlerde bulunun. Spekülatif yatırım konularında da eğer akılcı davranırsanız para kazanabilirsiniz

 

YÜKSELEN YAY: Bu geçiş sizin 7. Yaşam alanında etkili oluyor. Bekarlar evlenebilir, evliler de eğer ilişkide sorun var ise evliliği sonlandırma kararı alabilirler. BU bir yıllık süreç de eğer ortaklı bir projeniz var ise hayata geçirebilir, ortak bir iş imzası atabilirsiniz. Hali hazırda var olan ortaklıklarda eğer sorun var ise olaylar büyüyebilir ve kontrolden çıkabilir. Ortaklıklar sonlanabilir. Taşınma söz konusu olabilir, Yer değişikliği, aile büyükleri ile ilgili sorumluluklardan kaynaklı eş ile problemler büyüyebilir. Eğer ilişkilerde genel anlamda bir problemin var ise düzeltmek için uygun bir zaman

 

YÜKSELEN OĞLAK: Bu geçiş sizin 6. Yaşam alanında etkili oluyor Yeni bir iş arayışı olabilir, iş yerinde yeni projeler ile vizyonunuz gelişebilir. Şans ve fırsat yakalayabilirsiniz. Yurt dışı kaynaklı bir çalışma yapabilir anlaşma sözleşme imzalayabilirsiniz. Kardeşler yada yakın çevre ile birlikte bir çalışma ortamı oluşturabilir yada hali hazırda birlikte çalışıyor iseniz, sorunlardan kaynaklı yol ayrımına gidebilirsiniz. Kendi sağlığınız yada kardeşinizin sağlığı ile ilgili gündemler günlük sorumluluk ve koşuşturmacalarınız arasına girebilir. İletişim dilinize dikkat edin. Kibir inat ve aşırılıktan uzak durun Günlük yaptığınız işler, iş yapma, iş bitirme şeklinizde değişiklik yapın, farklı yaklaşın,

 

YÜKSELEN KOVA: Bu geçiş sizin 5. Yaşam alanında etkili oluyor. Çocuklarınız ile ilgili gündemler ile bu yıl fazlası ile uğraşabilirsiniz. Çocuklar için harcamalar artabilir. Spekülatif yatırım ile uğraşanlar için akıllıca hareket etmeleri ve risk almamaları halinde kazanç söz konusu olabilir. 1.5 yıldır kazançlarınız ile ilgili daralma yaşıyor olabilirsiniz. Jüpiter’in bu geçişi ile keyfi harcamalar konusunda dikkatli olmanızı söylüyor. Riskli konulardan uzak durun.

 

YÜKSELEN BALIK: Bu geçiş sizin 4. Yaşam alanında etkili oluyor. Yaklaşık 1.5 yıldır yaşamın her alanında ciddi bir zorlanma, daralma ve tekamül süreci yaşadınız. Bu süreç, sizi, eğer farkındalık bilincini kazandınız ise olgunlaştırdı. Gerek sağlığınız, gerek motivasyonlarınız gerek imajınız ile ilgili yaşadığınız zorluklar bir süre daha devam edecek gibi görünmekte. Jüpiter’in 4. Ev yolculuğu bir çok balığı aile büyükleri, gayrımenkuller ve taşınma tadilat gündemleri ile hayatlarınıza tezahür edecek bu bir yıl içinde. Hayatınızda bazı sayfaların kapanıp yeni sayfaların açılacağını öngörebiliriz. Çocuk sahibi olmak isteyenler için olumlu bir süreç.

 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.