Takip Et
  • 19 Mayıs 2024, Pazar 14:17

Kuyucak’ta 19 Mayıs coşkusu başladı

KUYUCAK'TA 19 MAYIS COŞKUYLA KUTLANMAYA BAŞLADI

Aydın’ın Kuyucak ilçesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı büyük bir coşkuyla kutlanıyor. Kutlamalar, Kuyucak Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen resmi törenle başladı. Törene Kuyucak Kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi, Belediye Başkanı Uğur Doğanca, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Çelenk Sunma Töreni ile Başladı

Etkinlikler, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirdiği çelenk sunma töreni ile başladı. Ardından, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Süleyman Bacaksız, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Programda çeşitli şiirler okunurken, Kuyucak Belediyespor Karate Takımı bir gösteri sundu. Ayrıca, Kuyucak Belediyesi Özel Çocuklar Halk Oyunları Ekibi ile Kuyucak Halk Eğitimi Merkezi Yetişkinler Halk Oyunları Ekibi de büyük alkış aldı.

Sporcular ve Öğrenciler Tebrik Edildi

Kaymakam Fehmi Sinan Niyazi ve Belediye Başkanı Uğur Doğanca, Kuyucak Belediyespor Kulübü sporcuları ve okul sporlarında dereceye giren öğrencileri tebrik etti. Başkan Doğanca, konuşmasında gençlere hitap ederek, “Sevgili gençler, şehrimizin ve ülkemizin gelecek güzel günlerini sizlere olan güven ve inancımızla hep birlikte inşa edeceğiz. Bu duygularla, bağımsızlığımızın nişanesi olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nızı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bu vatan için canını veren tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla anıyorum. Kuyucak özlediği eski bayramlara kavuştu. Milli bayramları doyasıya kutlayacağız” dedi.

Etkinlikler Gün Boyu Devam Edecek

Etkinlikler gün boyu devam edecek. Başkan Doğanca, “Saat 13.00’te Kuyucak Atış Poligonu’nda trap ve kurşun atışımız gerçekleşecek. Ardından saat 16.00’da Gençlik Merkezi’nde Çocuk Şenliği yapılacak. Akşam da saat 21.15’te Cumhuriyet Meydanı’nda başlayacak olan Büyük Fener Alayımıza ve 22.00’de Gençlik Merkezi’nde gerçekleşecek olan Devrim Seyrek konserimize tüm gençlerimizi ve tüm halkımızı bekliyorum” dedi.

Kuyucak’ta 19 Mayıs coşkusu tüm gün boyunca sürecek etkinliklerle devam edecek. (DUYGU DİLEK)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.