Takip Et
  • 28 Kasım 2017, Salı

Çark etmek yatak yapmış

Geçtiğimiz günlerde yapılan NATO tatbikatında, düşman tanımlaması yapılırken, ATATÜRK ve Cumhurbaşkanı'mızın resimlerinin düşman ülke liderleri olarak ekranlara yansıtılması, ATATÜRK ve sayın Cumhurbaşkanı'mızın şahsında Türkiye'yi düşman ülke olarak gösterilmesinin ardından, NATO tatbikatında görevli askerlerimiz tatbikatı terk edip bu durumu ülkemizin yetkililerine iletmişlerdir. Olayın duyulmasının ardından Türkiye gerekli tepkiyi vermiş, NATO yetkililerinden özür üstüne özür gelmiştir. Bu arada CHP Genel Başkanı sayın Kılıçdaroğlu, genel başkan olduktan bu güne kadar ilk sefer iktidarın yanında durmuş, iktidar ve muhalefetten aynı sesin çıkması, sayın Kılıçdaroğlu'nun T.C. Hükümeti'nin, dolayısıyla Türkiye'nin yanında durması, insanlarımızı umutlandırmış, dışarıya karşı iktidarıyla muhalefetiyle aynı tepkinin verilmesi insanlarımızı sevindirmişti. Ben de Twitter'den inşallah birkaç gün sonra çark edilmez diye yazarak paylaşmıştım. Sevincimiz çok kısa sürdü, ne yazık ki iki gün geçmeden CHP sözcüleri 15 Temmuz kalkışmasında olduğu gibi, ekranların karşısına geçip tiyatro demeye başladılar. Sayın Kılıçdaroğlu'nu yalanlarcasına bu çark etmeye Kılıçdaroğlu'nun ses çıkarmaması da düşünülmeye değmez mi?

 

Beyler! Bu ülke hepimizin. Ülke zarar görürse, hepimiz zarar görürüz. Sayın Cumhurbaşkanı ve AK Parti'ye karşı muhalefeti Türkiye muhalifliğine dönüştürmenin size puan kazandıracağını mı sanırsınız? Sümüklü bir Kardinal'in söylemlerini taklit etmek koskoca CHPye yakışır mı? Kendi içimizde demokrasinin gereği olan siyasi mücadelemizi yapalım ancak dışarıya karşı Türk milletinin birlik olduğunu göstermemiz gerekmez mi? Ülkemizin aleyhine bütün dünyada Ermeni ve Rum lobilerine rahmet okuturcasına himmet paralarıyla senatör, milletvekili, gazeteci, savcı ve yargıç satın alarak lobi yapan sümüklü Kardinal'in hipnozladığı hainlerin kayığına binmek, içimizdeki haçlı sevicilerinin oyuncağı olmak, oylarını alırız düşüncesiyle onlarla aynı yöne bakmak siyasi partilerimize yarar sağlamaz. Oy uğruna ideallerden taviz vermenin zararını hep birlikte görürüz. Ana muhalefette çark etmek yatak yapmış anlaşılan.

 

Bizim Ana Muhalefet'i ben neye benzetiyorum biliyor musunuz! Bir delikanlı bir kıza aşık olur! Kız yüz vermez, Ancak delikanlının platonik aşkı devam eder. Sonunda delikanlı aşık olduğu kızın kendisine yüz vermeyeceğini anlar, çeker silahını, ya benimsin ya kara toprağın der kızı vurur. Bizim Ana Muhalefet'i ben ona benzetiyorum. Bir sefer de bu ülkenin yanında durun be kardeşim! (CHP'ye oy veren insanlarımızı tenzih ederim) Elbette o insanların en az benim kadar vatanperver olduklarına inanıyorum.

 

Sanırım sayın Deniz Baykal'ın kaset kumpasıyla saf dışı bırakılması, gerektiğinde T.C. Hükümeti'nin yanında durması, dışarıya karşı ülkemizin menfaati adına birlik bütünlüğü ön planda tutması olduğunu düşünüyorum. Yerli ve milli olan devlet adamı Deniz Baykal'a Rabbimden acil şifalar ihsan etmesini niyaz ederim. 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.