Takip Et
  • 11 Eylül 2017, Pazartesi

Ülkemizin ihtiyacı

Türkiyemizin mevcut hükümete alternatif olabilecek, ülkenin kalkınması için kafa yoran, ayakları yere basan projeler üretip milletin önüne koyan, hükümetin soluğunu ensesinde hissettiği milli ve yerli bir ana muhalefete ihtiyacı var.

 

Ülkemizin, terör örgütünün siyasi temsilcileri ve destekçileri ile yürümeyen bir ana muhalefete ihtiyacı var.

 

Ülkemizin, genel başkan yardımcılarının terör örgütlerinin sözcülüğüne soyunmadığı bir ana muhalefete ihtiyacı var.

 

Ülkemizin, genel başkan yardımcıları tarafından, terörist pkklılara dağları dar eden silahlı ihaları eleştirmeyen, silahlı ihalar tarafından teröristlerin vurulmasına alçaklık demeyen bir ana muhalefete ihtiyacı var.

 

Ülkemizin, Türkiye'mizi ve Türk hükümetini eleştiren, Türkiye'ye hakaret eden, Türkiye'deki muhalefetle daha yakın çalışacağız diyen batılı ve haçlılara, hop size ne oluyor, biz kendi içimizde yarışırız, size ne oluyor, siz kimsiniz ki bizim içişlerimize karışıyorsunuz, Türkiye'yi sizin eyaletiniz mi sanırsınız diye gür ses çıkaran bir ana muhalefete ihtiyacı var.

 

Ülkemizin, merhum Türk vatandaşı Ermeni Gazeteci Hart Dink'in kendisini öven Avrupalılara karşı, ben ülkemi yabancılara şikayet mi ettim ki bana övgü düzüyorlar dediği gibi, kendilerini öven ve hükümete karşı mücadelelerinde destek vadeden batılılara karşı, en azından Hrant Dink kadar milliyetçi olan bir ana muhalefete ihtiyacı var.

 

Ülkemizin, adalet adını verdikleri yürüyüşlerinde, terör örgütleri destekçileri ile yürümeyen, PKK- FETÖ gibi terör örgütü destekçileri ile ve DHKPC marşı ile yürümeyen, mensuplarının adalet kurultaylarında, şehitlikte içip şehitlerin üstünde tepinip şehitlerin kemiklerini sızlatmayan, sonuç bildirisinde terör destekçisi parti ile güçlü ittifakı savunmayan bir ana muhalefete ihtiyacı var ülkemizin.

 

Genel başkanının turizm mevsimine girerken, Alman gazetecilerine, sakın Almanlar ülkemize gelmesin der gibi,Türkiye güvenli değildir diye beyanat verip bilerek veya bilmeyerek, hırsına kapılıp turizmimizi baltalamaya çalışmayan bir ana muhalefete ihtiyacı var. Bilmem anlatabildim mi?

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.