Takip Et
  • 10 Ekim 2016, Pazartesi

Köprülü Kavşak hayırlı olsun

Aydın-Denizli yoluna yapılan ASTİM Köprülü Kavşağı nihayet açıldı.Halkımıza hayırlı olsun.Yaklaşık bir yıldır çekilen çile de sona ermiş oldu. Ancak Aydın merkeze 5, Nazilli’ye batıdan doğuya 5 köprülü kavşak ihtiyacının acil olduğunu düşünüyorum. Şehiriçleri hariç. Zaten Büyükşehir Belediye başkanımız da yanlış hatırlamıyorsam Didim’den Buharkent’e kadar (seçimlerden önce) 21 tane köprülü kavşak sözü vermişti. Yol medeniyettir, öyleyse acilen köprülü kavşakların yapılmasına hız verilmelidir. Komşu Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin 100 günde bitirdiği köprülü kavşakların Aydın Büyükşehir tarafından 11 ayda bitirildiği düşünülürse işimizin zor olduğu görülüyor.
Köprülü kavşak açılışında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu, 1950’lerde Aydın-Denizli Karayolu yapılırken 'Bu kadar geniş yola ne gerek var, demişlerdi. 66 yıl sonra bu kafa aynı kafa' buyurmuş! Sayın Başkan! 66 yıl önce rahmetli Menderes o yolları yaparken karşı çıkan, bu kadar geniş yola ne gerek var diyen CHP’ydi, hatta yaşlı amcaların söylediklerine göre, ”Boynuzları takılmasın diye geniş yapıyorlar” diyen CHP’ydi. Sayın Başkan! Çocukluğunda rahmetli babasının evinde konuşulanlardan etkilenip ara sıra CHP’li olduğunu unutuveriyor galiba!..Hatırlatmak isteriz ki 1.Boğaz Köprüsü'ne karşı çıkıp 'Zenginlere köprü yapıyorlar' diyen CHP, Keban Barajı'na karşı çıkıp 'Bu kadar elektriği toprağa mı vereceksiniz' deyip rahmetli Demirel’e kök söktüren CHP değil miydi? Daha sayalım mı?.. Sayın Başkan’a önerimiz odur ki, vatandaş inşaat yapacağı zaman ruhsat vermeniz için zemin etüdü istiyorsunuz, bundan sonra inşaat yapacağınız zaman önce zemin etüdü yaptırın da altından su çıkmasın. Bir de söz verdiğiniz köprülü kavşakları ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz, Aydın halkı bilmek ister. CHP’nin sayın milletvekilleri de konuşmalarında '14 yıldır Aydın’a çivi çakılmadı' demişler. Sayın vekiller! 14 yıldır siz uzayda veya başka bir ülkedeydiniz galiba. İsterseniz Aydın’a yapılan yatırımların listesini size temin edebilirim. Tabii size vermedilerse… İlk duble yolun Aydın- Denizli arasına yapıldığını unuttunuz galiba. Adnan Menderes Barajı, İkizdere Barajı – Dandalaz Barajıtek parti döneminde mi yapıldı? Siz insanları gerçekten saf sanıyorsunuz galiba.


KILIÇDAROĞLU'NUN ÖNÜNÜ FETÖ AÇTI
Sayın Lütfi Baydar konuşmasında, “FETÖ’yü başka yerde aramayın.İçinizde arayın!” buyurmuş. Sayın Baydar, 'Biz FETÖ’yle ittifak yaptık' diyen Birgül Ayman Güler, CHP milletvekili değil miydi? FETÖ’nün eylemlerinde hep ön safta bulunan, polise hakaret yağdıran milletvekillerinden haberiniz yok galiba.(En başta Mahmut Tanal) Partiniz CHP’yi bir kasetle dizayn eden, Sayın Baykal gibi bir devlet adamını harcayıp Sayın Kılıçdaroğlu’nun önünü açan FETÖ değil mi? CHP’li Aydın Büyükşehir ve birçok CHP’li belediyenin danışmanı olan Erkan Karaaslan, FETÖ üyeliğinde tutuklanmadı mı? Yine FETÖ’den tutuklanan genel başkanınızın danışmanı tutuklanmadı da tatile mi gönderdiniz?


TİTİZ DAVRANAN TSK'YA YUVALANDILAR
Hülasa, 1980’den beri hükümet eden tüm iktidarlar, FETÖ’den sorumludur ve tüm hükümetler ihaneti görememişlerdir. FETÖ örgütü liderinin “Bana şefaat etme yetkisi verilirse bir tek ECEVİT’e şefaat edeceğim” dediğini göz önüne alırsak FETÖ’nün kimleri esir aldığını görürüz.
Darbe girişiminin komuta kademesinin tuğ ve tümgeneral-tuğ ve tümamiral olduğuna baktığımız zaman askeri liselerden itibaren 32 ile 36 yılda tuğ /tümgeneral ve amiralliğe ulaşıldığı düşünülürse ne zamandan beri nasıl gizli bir casusluk örgütüyle karşı karşıya olduğumuz görülür ve sadece AK Parti iktidarına suçu yüklemek adil olmaz diye düşünüyorum.
En titiz davranan Silahlı Kuvvetlerimizin içerisinde bu kadar yapılanabildiğine baktığımızda siyasilerin Silahlı Kuvvetlere müdahalesinin olmadığı da göz önüne alınırsa nasıl bir tehlikeden kurtulduğumuzu görürüz. Dürüst olmak gerekiyor.

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.