Takip Et
  • 15 Nisan 2016, Cuma

Evet MHP dizayn edilmek isteniyor

25 Aralık 2015 Cuma Günkü yazımın başlığı 'MHP dizayn edilmek mi isteniyor' idi?

Son günlerde MHP yaşananlara bakınca, CHP'yi dizayn eden kasetçilerin ve üst aklın, Haziran 2015 seçimlerinin ardından MHP'yi CHP ve HDP'nin ardına takamayınca, blok siyaseti icat edenlerin blokları da Sayın Bahçeli tarafından patlatılınca MHP'yi dizayn etmek için düğmeyi bastıkları anlaşılıyor. FETÖ örgütünün sosyal medyadaki görsel ve yazılı medyadaki tetikçilerinin, MHP muhalefetinin hızlı bir şekilde arkasında durduklarına bakılınca MHP'yi kimleri dizayn etmek istedikleri anlaşılıyor ki, dün CHP'ye ve HDP'ye can havliyle çalışanların bugün MHP muhalefetinin destekçisi olmaları neyin ifadesidir? MHP'li dostların şapkalarını önlerini koyup iyi düşünüp, partilerini sahip çıkmaları elzemdir. Sanki bugünü anlatan 25 Aralık 201'teki yazımı tekrar dikkatinize arz etmek istiyorum.

MHP DİZAYN EDİLMEK Mİ İSTENİYOR?

7 Haziran seçimlerinin ardından MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin blok siyaseti güdenlerin ne yapmak istediklerini görüp bloku patlatmasının ardından, sanırım bazı iç ve dış odaklar tarafından MHP ve Sayın Bahçeli hedefe konulmuştur.Kritik dönemlerde her zaman devletin yanında duran Sayın Bahçeli’yi etkisiz kılıp MHP’yi dizayn etmeyi düşünen, HDP’nin de içinde bulunduğu bir blok oluşturup MHP’yi de o blokun içerisinde bir figür olarak yer almasını sağlamak isteyen odakların harekete geçtiklerini görüyoruz.Yazık ki belki bilmeden MHP’yi dizayn etmeye çalışan odakların ateşine odun taşıyan MHP’lileri de görüyoruz. Sayın Bahçeli, keşke zamanında MHP’ye kaset kumpasıyla operasyon çekenlere karşı sesini yükseltebilseydi. Keşke kaset kumpasıyla Sayın Deniz Baykal’ı harcayıp CHP’yi dizayn etmeye çalışanlara karşı MHP’si, CHP’si, AK Partisi hep birlikte uyanıp kumpaslara karşı, röntgencilere karşı seslerini yükseltebilselerdi! Keşke Sayın Baykal, 'Okyanus ötesinin yapmadığına inanıyorum' diyeceğine 17-25 Aralık sonrası Sayın Cumhurbaşkanı’nın yaptığı gibi 'Neyiniz varsa dökün ortaya' deyip dik durabilseydi. Keşke AK Parti de, o gün dış güçler tarafında kullanılan maşaları fark edebilseydi. Keşke MHP de 17-25 Aralık sonrası AK Parti’nin zarar görebileceğini hesap edip MHP’nin kazançlı çıkacağını düşüneceğine, bugün Sayın Bahçeli’nin durduğu yerde durabilseydi, millet iradesi dışında hiçbir odak partileri dizayn etmek için operasyon çekmeye cesaret edemezdi diye düşünüyorum.

FÜZE, TANK YAPMANIN BEDELİ

Sevgili Dostlar! Ülkemiz zor günler geçiriyor. İç ve dış düşmanlar, Türkiye’nin gelişmesini hazmedemeyenler, fütursuzca ülkemize saldırıyorlar.

Eğer, savunma sanayini geliştirmişseniz, eğer 14 yılda savunmada payınızı %20’den %70’lere-%80’lere çıkarmışsanız, eğer kendi uydunuz yapmışsanız, eğer insansız hava aracınızı yapmış, bir de üzerine güdümlü füzenizi yerleştirmişseniz, eğer kendi milli piyade tüfeğinizi geliştirmişseniz, eğer kendi kısa menzilli, orta menzilli güdümlü füzenizi yapmışsanız, uzun menzilli füze yapmak için adım atmışsanız, eğer kendi ATAK savaş helikopterinizi yapmışsanız, eğer kendi zırhlı muharebe aracınızı yapmışsanız, eğer kendi tankınızı yapmışsanız, eğer kendi savaş geminizi yapmış, uçak gemisi yapmak için harekete geçmişseniz, enflasyonu düşürmüş, milli gelirinizi üçe dörde katlamışsanız, kardeş ülkelerle;Türk Cumhuriyetleriyle kucaklaşmışsanız, dünyanın en büyük hava limanını yapmaya başlamış; Türkiye’yi transfer merkezi yapmak için adım atmışsanız elbette bazı ülkelerin telaşlanması, parçala-yut prensibini çalıştırmaları doğaldır.Ancak TBMM çatısı altında bulunup Türkiye’yle kim düşmanca tutum içerisindeyse onlara malzeme temin etmeye çalışan, ' Türkiye ile İran savaşa tutuşsa, İran tarafında yer alırım' deyip bu aziz milletin verdiği vergilerden maaş alıp zıkkımlananları partisi içinde barındırıp bir de arkasında duran genel başkanların olması ne acıdır?

Sevgili Dostlar! Dün İran’a söğen hükümeti İran yanlısı olmakla suçlayıp haykıran zevatın, bugün İrancı olması, milli meselelerde muhalefetiyle, basınıyla Türkiye düşmanlarının yanında durmaları, bu gemi batarsa kendilerinin de boğulacağını düşünmeden ülkemizin altını oymaları ne acıdır? Fransa’da bir bomba patlamasıyla bütün Fransa’nın muhalefeti ve basınıyla hükümetlerinin yanında yer almasından ibret alarak hepimizin milli meselelerde devletimizin ve hükümetimizin yanında durmamız gerekmez mi?

Sanırım, MHP’yi dizayn etmek isteyenler, Sayın Bahçeli’nin milli meselelerde devletin Türkiye’nin yanında durmasından rahatsız olmuşlardır. Eğer MHP’yi dizayn edemezlerse MHP’nin içinden Kontrollerinde bir parti çıkarmak için çaba sarfedeceklerdir, diye düşünüyorum.Uyanık olmalı, Türkiye düşmanlarının oyunlarını bozmalıyız. 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.