Takip Et
  • 20 Haziran 2018, Çarşamba

İŞARET FİŞEĞİ PORTAKALLI FOX TV'DEN, SALDIRI İNCE'DEN

Portakallı Fox tvnin AFRİN kahramanı MetinTemel paşayı hedef göstermesinin ardından,CHPnin cumhurbaşkanı adayı sayın Muharrem İnceninTemel paşaya meydan meydan gezip senin apoletlerini sökecegim diye avaz avaz bagırıp tehdit etmesinin asıl sebebinin neler olabilecegini biraz irdeleyelim isterseniz !

Acaba sayın ince 15 Temmuz işgal girişiminde paşamızın FTÖcü darbecilere karşı dik duruşu ve darbecilere geçit vermemesinden dolayı,seçim öncesi FTÖcülere mesaj vermekmi istedi! veya paşanın Afrinde 5000 pkk pyd teröristini hendeklere tünellere gömmesinden,güneydogu anadolu dagları ve kuzey Irakta terör örgütünün inlerine girip yüzlerce teröristi etkisiz hale getirmesinden dolayı rahatsız olan hdpkkya selam çakmak mıdır!

portakallı FOX tvnin genelkurmay başkanımızdan ve AFRİN kahramanı paşamızdan rahatsız olmasını anlayabilirim belki! zira patronlarının Türk silahlı kuvvetlerinin terör örgütü pkk ypgyi ülkemizin içinde ve dışında Afrinde tünellere hendeklere gömmesinden,katoda bestelderelerde,kuzey ırakta inlerine girip etkisiz hale getirmesinden rahatsız olmasını seslendirmiş olabilir ancak TC Cumhurbaşkanlıgına aday olan zatın Türk silahlı kuvvetlerinin kahraman bir komutanından,FTÖ pkk ypg teröristlerine karşı mücadelesinden dolayı milletimizin takdirini kazanan kahraman bir komutanına karşı ,rahatsız olmakdan öte hakaret etmesi anlaşılır gibi degil!.Sanırım sayın ince bu tavrıyla hdpkk ve ftönün dakdirini kazanmıştır.

Sevgili dostlar!Türk silahlı kuvvetlerinin bir kahraman paşasına meydan meydan hakaret edilmesine ragmen,silahlı kuvvetlerimizden cevap verilmemesi bile demokrasimizin gelişmişligini göstermiyormu? bu necip millet geçmişte Başbakan'a aleni küfür eden paşalar gördü! bugün CHPnin müttefiki olan bir partinin genelbaşkanı hanıma iç işleri bakanı iken haber gönderip,söyleyin o kadına yaglı kazıga oturturuz diyen ahlaksız terbiyesiz paşalar gördü bu millet!.

Demem o ki! sayın ince paşamıza apoletlerini sökecegim deyebiliyorsa, adım adım demokrasimizi güçlendirip,kurumlarımızı asıl mercilerine çeken Sayın Recep Tayyip Erdogan'a borçludur.özetle derim ki!milletimiz kahraman komutanımızdan rahatsız olup hakaret edenlere 24 haziranda gerekli dersi verecektir. 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.