Takip Et
  • 23 Ocak 2015, Cuma

Özgürleşme sırası hangi ülkede

Bildiğiniz gibi Irak`ı özgürleştirmek için saldırıp Saddam HÜSEYİN`i devirdiler Irak`ın 500 bin askerini tarumar ettiler. Kimyasal silah depoları yok edilecekti ya yerdeki karıncayı bile sahip oldukları teknoloji sayesinde tespit edebilen A.B.D. ve batı ne hikmetse Saddam`ın var diye iddia ettikleri kimyasal silahlarını bir türlü bulamadılar. Irak’ı tarumar ettiler, on binlerce Müslümanı öldürdüler, özgürleştiriyoruz diye Irak`ı mahvettiler. Irak`ın ve Türkiye`nin yanı başındaki Suriye`de kadın demeden, çocuk demeden, yaşlı demeden kimyasal silahlarla yüz binlerce insanı öldüren varil bombaları ile Pazar yerlerini bile bombalayan şehirleri mahvedip milyonlarca insanı göçmen durumuna katil Esed`i görmediler. Irak`ı mahvettikleri yetmedi İŞİD diye bir terör örgütü üretip bölgenin ve İslam âleminin başına bela ettiler. Teknolojileri ile uzaydan her yeri izleyen insanların elinde okuduğu gazetenin manşetini bile görebilen A.B.D nereden buldularsa ellerinde topları, tankları, modern silahları olan binlerce teröristin yerini nedendir bilinmez bir türlü tespit edemediler. A.B.D. bunu hep yapıyor. Daha önce bir El-Kaide üretip Afganistan`ı özgürleştirdiler, arkasından Irak`ı özgürleştirdiler ileri ki dönemlerde özgürleşme sırası hangi ülke de diye düşünmemek elde değil. Herhalde Bako-haram diye ürettikleri Nijerya`yı kan gölüne çeviren eli kanlı terör örgütünü bahane edip Nijerya`yı özgürleştirecekler veya Fransa`da katliam yapan teröristlerin Yemen El-Kaidesi bağlantısını bahane edip Yemen`i özgürleştirecekler diye düşünüyorum. Bu özgür batı petrolü veya yer altı zenginlikleri olan ülkeleri bir bahane bulup özgürleştiriyor. Afrika ülkelerini yıllarca sömürdüler, yakaladıkları insanları kaçırıp köle olarak kullanan batı ülkeleri ekonomileri bozulmaya başlayınca sömürülecek ülke aramaya başladılar. Bilhassa A.B.D’nin en önemli çıkış noktası İsrail`e komşu güçlü ülke olmaması ki İsrail rahat terör estirebilsin.

Sevgili dostlar Irak`ı tarumar eden İŞİD terör örgütü neden İsrail`e saldırmıyor. Neden Suriye katili Esed ile sanki müttefik gibi hareket ediyor hiç düşündünüz mü? Bu eli kanlı örgüt iki yıldır kullandığı silahları bombaları ve mermileri tarladan mı topluyor Allah aşkına.

Gelelim son Fransız saldırısına! Fransa hükümeti Filistin`in bağımsızlığını tanımak için ilk adımı attı, Fransa Cumhurbaşkanı, Esed`i vurmalıydık deyiverdi, bu arada bazı Avrupa ülkeleri bağımsız Filistin`i tanımak için yumuşak mesajlar vermeye başladı, uzaktan kumandalı teröristler harekete geçiverdi, Fransa`da menfur saldırıyı gerçekleştirdi. Sevgili dostlar uyanım olmalıyız, ‘Bir insani öldüren bütün insanlığı öldürmüş gibidir’ diyen İslam dininin mensupları, yani Müslüman insan, insan öldürebilir mi? İslam adına hareket ettiği iddia edilen teröristlerin yaralı halde kaldırımda yatan Müslüman polis

Ahmet`in kafasına nasıl kurşun sıktıklarını izledik. Terörün ve teröristin dini olmaz. Teröristi sadece terörist olarak görmeliyiz.

Suriye özgür olduğuna göre zahir Esed özgürleştirdi, bakalım özgür batı Yemen`i mi, yoksa Nijerya`yı mı özgürleştirecek.

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.