Takip Et
  • 19 Eylül 2016, Pazartesi

Burası Türkiye

Anlı şanlı kamalist biz gazeteci yazar, Çukurca Kaletepe’de PKK teröristlerine kan kusturan Mehmetçiklerin toplu halde bayram namazı kılmasına fena şekilde bozulmuş ve Mehmetçiğin din ticareti ve din sömürüsüne alet edildiğini iddia etmiş. Din sömürüsünün Abdullah Gül ile başladığını şu anda da devam ettiğini ileri sürmüş, askerlerin topluca bayram namazı kılarak dini siyasete alet edenlerin ekmeğine yağ sürdüğünü yazmış.

Zaten Abdullah Gül de Çankaya Köşkü'nde askerlerle birlikte bayram namazı kılmış. Emin efendiye hatırlatmak isterim ki; 1. Sen bilmiyor olabilirsin, ancak bayram namazı cemaatle topluca kılınır, 2 . Sen olmayabilirsin ama bu ülkenin adı Türkiye’dir ve yüzde 99’u Müslümandır, 3. Türk milleti asker olacağını peygamber ocağı olarak bilir, onun için askerine Mehmetçik der. Türk askeri Mehmetçik ismini peygamber efendimizin isminden almıştır. Bu kamalist güruha tavsiyemiz dürüst olun en azından Aziz Nesin kadar namuslu olun. Vasiyet edin 'Gebereyince cenaze namazı için camiye götürmeyin' deyin. Açık söyleyin sizi rahatsız eden Mehmetçiğin bayram namazı kılması mı? yoksa PKK teröristlerini bozguna uğratması mı? Hangisi.

İMAM, ÖKTEM'İN CENAZE NAMAZINI KILDIRMADI

Sevgili dostlar bu güruh var ya hem Allah’a inanmazlar hem geberince cenaze namazlarının kılınması için camiye götürülürler. Eşleri dostları, yandaşları kenarda bekler, camiden çıkan Müslümanlar cenaze namazını kılarlar. 1960’lı yıllarda İmran Öktem adında bir Yargıtay başkanı vardı. 'Allah insanları değil Allah’ı insanlar yarattı' demişti. Yani (Allah diye bir şey yok, insanlar uyduruyor) demişti. O yıllarda Ankara’da savcıların cenazesi Hacı Bayram Camisi'nden, solcuların cenazesi Maltepe Camisi'nden kaldırılırdı. İmran Öktem’in cenazesi Maltepe Camisi'ne getirildi, ancak cemaat Öktem’in cenaze namazını kılmak istemedi, imam da kıldırmadı. Sol kesim kıyameti kopardı, günlerce yazıldı çizildi. Sanırım 1969 yılı idi. Yahu adam ateist Allah’a inanmıyor, Allah’a inanmayan adama Müslüman muamelesi yapmak, o kişiye, o kişinin ölüsüne hakaret değil mi? Özetle Emin efendi ve onun gibi düşünenlere tavsiyemiz vasiyet edin Aziz Nesin gibi dürüstçe davranın. Aziz Nesin dürüstçe 'Ben ataistim, benim cenazemi camiye götürmeyin' diye vasiyet etti ve vasiyetinin gereği yerine getirildi. Anlamayanlara bir daha hatırlatayım. Burası Türkiye, asker ocağına bu millet peygamber ocağı olarak bakar Türk askerine de Mehmetçik denir. Anladın mı Emin efendi. 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.