Takip Et
  • 6 Şubat 2017, Pazartesi

BİR KARDİNALİN HEZEYANLARI

Birkaç gün önce sabah kahvaltısı yaparken bir taraftan televizyon izliyor sabah programlarına bakıyordum. Bir kardinalin hezeyanlarını dile getirdiler ve hipnozlanan kaçkınlara ve takipçilerine sohbet adı altında orasını burasını oynatarak yaptığı konuşmaları, ülkemize ihanetlerine devam ederek yumurtladığı hezeyanları izledim. Hangi kardinal dediğinizi duyar gibiyim. Hani şu Vatikan'a gidip papaya, 'Misyonunuzun parçası olmak için geldim' diyen kardinal. Hani hipnozladıklarına (papazların günah çıkardıkları gibi) davaları için haramları helale çeviren kardinal. Hani geçmişte üst düzey bir devlet yetkilisi bir alüfte ile birlikte olacaktı. Arkadaşlarımızı aradık kendisine ulaşmalarını söyledik, 'Alüfteyle beraber olmasına mani olduk' dediğini televizyondan izlediğimiz, p…….. özenen kardinal. Hani dinler arası diyalog toplantısı diye papazlarla ve hahamlarla toplanıp, Yahudi ve Hristiyan din adamlarına hoş görünmek adına, Muhammedsiz ezan okutan yani Ezan-ı Muhammediden (Eşhedü Enne Muhammeden Rasülullahı ) kaldırarak ezan okutan takkeli kardinal. Hani 'Elmalı tefsiri veriyoruz' diye gazeteleri ile tahrif edilmiş Elmalı tefsiri veren (Nahl suresi 43.AYET) gibi bilmiyorsanız Yahudi ve Hristiyan âlimlerine sorun diyerek Yahudi ve Hristiyan alimlerini referans gösteren kardinal.

Hipnozladıklarına hitaben diyordu ki 'Pek yakında CHP veya MHP’DEN birisine suikast yapıp öldürecekler, sizin üzerinize atacaklar. Sadece hangisine olacağına karar veremediler. Oysa ben kendimden fazla sizden eminim ki siz karıncaya basmazsınız.' Evet bu hipnozlu katiller, karıncaya basmazkar ama düşman müfrezelerini bombalar gibi F-16'larla savaş helikopterleriyle, Türk Özel Harakat’ı bombalarlar, 50 den fazla çok iyi yetişmiş Özel Harekatçımızı şehit ederler.

Karıncaya basmazlar ama düşman mevzilerini bombalar gibi Ankara Emniyet Müdürlüğü’nü bombalarlar. Karıncaya basmazlar ama Cumhurbaşkanı külliyesini bombalarlar. Karıncaya basmazlar ama düşman komuta merkezini bombalar gibi milletimizin temsil yeri olan TBMM’yi bombalarlar. Karıncaya basmazlar ama sivil halkı, düşman askerlerini bombalar gibi uçaklarla, helikopterlerle, tanklarla bombalarlar, tanklarla ezerler. Yüzlerce insanımızı şehit edip binlercesini yaralayıp sakat bırakırlar.Karıncaya basmazlar ama düşman ordusu gibi hareket edip genelkurmayı işgal eder, genelkurmay başkanı ve üst düzey komutanlarımızı insanlık onuruna yakışmayacak şekilde tutsak edip işkence ederler. Karıncaya basmazlar ama Türkiye’nin MİT kanalı ile Suriye Türkmenlerine gönderdiği yardımları MİT TIR'larına operasyon yaparak 'Türkiye DEAŞ'a silah gönderiyor' diye iftira atıp Türkiye’yi dünyaya 'Terör örgütüne yardım ediyor' diye jurnallerler. Karıncaya basmazlar ama ülkemizi yangın yerine çevirip Cumhurbaşkanımızı öldürmeye kalkarlar. Karıncaya basmazlar ama insanların yatak odalarına kadar kamera yerleştirerek şantaj yapar, himmet adı altında haraç toplarlar. Karıncaya basmazlar ama devletin terör örgütleri içerisine yerleştirdiği istihbarat elemanlarının isimlerini Kandil'e ulaştırıp infaz edilmelerini sağlarlar. Karıncaya basmazlar ama ülkemizin işgal edilmesini sağlayamayınca Yunanistan'a, Ermanistan'a, Kandil'e , PKK'ya YPG'ye kaçıp sığınırlar. Karıncaya basmazlar ama Türkiye’mizi küresel emperyalist güçlerin istilası için zemin hazırlamak adına yapmadıkları ihanet kalmaz, Türkiye’mizin gözünü kör, kulağını sağır etmek için TÜRKSAT'ı bombalarlar. Milletin kendilerine emanet ettiği silahları millete karşı kullanırlar.

Sevgili dostlar!

15 Temmuz öncesi haki renkli cübbe giyerek ordumuzun içerisine soru çalarak yerleştirdikleri hipnozlu teröristlere işaret ile talimat veren takkeli kardinal, acaba tasmasının ipini elinde tutan efendileri tarafından ülkemizin karıştırılması için CHP veya MHP'den üst düzey birisinin infazı için talimat verildi de 'Hadi artık talimatı yerine getirin' mi demek istedi, yoksa yeni bir süikast talimatı mı ? Yorumunu siz yapın. 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.