Takip Et
  • 28 Kasım 2016, Pazartesi

CHP nereye gidiyor?

Son günlerde Türkiye’nin en eski partisi olan CHP dümeni kırılmış vapur gibi oradan oraya savrulmaya başlamış, sanki kaset kumpası ile Sayın Baykal gibi bir devlet adamını tasfiye edip, CHP’yi dizayn edenlere vefa borcu öder gibi terör örgütlerinin ve teröre destek veren, terör örgütünün destekçilerinin hamiline soyunduğunu görüyoruz.

Ayrıca CHP’li bir İzmir Milletvekilinin ağzından çıkan herzelere CHP’li dostların katıldığını düşünmüyorum, ancak genel merkezin bu vekilin sözleriyle ilgili bir açıklamasını da duymadık.

CHP genel merkezinin bu vekile haddini bildirmesini de bekliyoruz. Gerçi CHP’nin son günlerde nerelere savrulduğu da pek belli olmuyor. HDP ile ortak miting yapmayı göze alıp, koskoca CHP’yi HDP’ninkucağına atmaktan çekinmeyen genel merkez yönetiminin ne yapacağı da pek belli olmuyor.

CHP’YE oy veren yığınların, vatanseverlerin bu gelişmeleri tasvip etmediğini ve bedelini ödeteceklerini düşünüyorum.

Bu Sayın İzmir milletvekili (İzmirliler Avrupalı olmaya hazır biz diyoruz ki gerekirse İzmir ayrılsın biz istemiyoruz bu şartlarda bunlarla yaşamayı) buyurmuş. Bu kelimeleri tercüme ettiğiniz zaman akla gelen şey İzmir’i Türkiye’den ayırıp Avrupalı olan Yunanistan’a bağlamasını istemek değilse nedir?

İzmir’i Türkiye’den ayırmak istemekle güney doğuyu ayırmak arasında ne fark var?

Bu sayın vekil veya CHP bu sözlerin izahını mutlaka yapmalıdır. Bu şartlarda bunlarla yaşamak istemiyoruz diyen sayın vekil bazı HDP’lilerin yaptığı gibi Avrupa ülkelerine veya darbe girişiminden sonra Yunanistan’a kaçan FETÖ'cü subaylar gibi karşıya geçip kendisini Avrupalı hissedebilir.

Son günlerde Türkiye’yi böldürmeyeceğiz mitingleri yapacağız derken bölücülerle birlikte Kartal Mitingine katılan CHP’nin bölücü başının resimleriyle ATATÜRK’ün resimlerinin ve bölücülerinin paçavralarının aynı karede buluşturulmasının gerçek ulusalcı CHP’lileri de rahatsız etmiş olduğunu düşünüyorum.

Hem Türkiye’yi böldürmeyeceğiz diyeceksiniz hem de bölücülerle birlikte miting yapıp bölücülerin ve fetönün korumacılığını üstleneceksiniz öylemi?

Acaba kasetle CHP’yi dizayn edenlere vefa borcu mu ödeniyor ne dersiniz? Doğrusu merak ediyorum CHP nereye gidiyor?

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.