Takip Et
  • 4 Nisan 2016, Pazartesi

"Cumhurbaşkanımızın ABD ziyareti"

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Nükleer Güvenlik Zirvesi dolayısıyla ABD ziyaretinde Cumhurbaşkanımızı protesto eden, ellerinde terör örgütlerinin flamaları ve Apo posterleri bulunan bir grup ihanet çetesinin içerisinde FETÖ kaçkınlarının da bulunması, cemaatçi oldukları herkes tarafından bilinen firarilerin (Emre Uslu gibi) PKK-PYD'lilerle aynı karede görüntülenmesi, kimlerin kimlerle iş tuttuğunu apaçık göstermektedir.

Kendilerini cemaat mensubu gösterip, gizliden terör örgütleriyle iş tutanların artık açıktan terör örgütleri ve Türkiye düşmanları ile birlikte görüntülenmekten çekinmedikleri anlaşılmaktadır ki, samimi Müslümanların uyanık olması, cemaat önderi veya abileri olarak gördüklerinin kimlerle iş tuttuklarını iyi görmeleri gerekir.

Kameraların görüntülediğine göre göre PKK ve PYD'lilerle birlikte terör örgütü flamaları ve Apo posterlerinin altında görünmekten çekinmeyenlerin iyi tanınması gerektiğini düşünüyorum. Bir taraftan Türk bayrakları ile sayın Cumhurbaşkanı'nı karşılayanlar, öbür tarafta PKK ve PYDlilerle birlikte terör örgütü flamaları ve APO posterleri altında, T.C. Cumhurbaşkanı'nı protesto eden, kendilerini cemaat mensubu olarak takdim edenler.

NERELERE SAVRULDUKLARINI GÖRECEĞİZ

Yazık ki, önce cemaat, sonra terör örgütleri ve Türkiye düşmanları ile birlikte daha sonra nerelere savrulacaklar, hep birlikte göreceğiz. Ne diyelim, Allah feraset versin, Allah ıslah eylesin.

Günlerce medyada kara propaganda yapıp, Sayın Cumhurbaşkanı'nın ABD ziyaretini itibarsızlaştırmaya çalışanlara 50'nin üzerinde devlet başkanının bulunduğu zirvede, o yoğunlukta ABD Dışişleri Bakanı Karry'nin Cumhurbaşkanımızı ziyareti ve uzun görüşmesi, ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden'ın ziyaret edip samimi dost gibi sarılması ve ABD Başkanı Obama'nın o yoğunlukta önemli konukların ağırlandığı kırmızı odada yaklaşık bir saat görüşmesi Sayın Cumhurbaşkanı'nın ABD ziyaretinin itibarsızlaşmaya çalışıp, kara propaganda yapanlara kapak olmuştur. 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.