Takip Et
  • 3 Ocak 2018, Çarşamba

DÜĞÜN EL İLE HARMAN YEL İLE

Küçük olsun benim olsun mantığı ile AK Parti'yi daracık çemberin içerisine hapsetmeye çalışanlar Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından, iki dönem milletvekilliği yapan Aydın ve Aydınlıyı iyi tanıyan Sn. Ahmet Ertürk’ü bir abi olarak her kesimi kucaklayıp Ak parti bayrağını Aydın’ın burcuna dikmesi için il başkanı olarak görevlendirilmiştir.

Ancak merkez sağın en güçlü olduğu illerden biri olan Aydın’da, Sn. Ertürk’ün merkez sağı AK Parti çatısı altında toplamaya, AK Parti'ye kazandırmaya dönük hamleleri, sanırım merkez sağ seçmeni CHP’nin kucağına atanları rahatsız etmiş görünüyor. İl başkanı Sn. Ertürk’ün merkez sağı kucaklamaya dönük hamleleri rakip partileri rahatsız etmiş olması gerekirken, AK Partiliyim diyenleri rahatsız etmesi anlaşılır gibi değil.

Sevgili dostlar üç çeşit partili vardır. 1. AK Partililer 2. AK Partili geçinenler. 3. AK Partiden geçinenler. AK Partili geçinenler ve AK Partiden geçinenler! Lütfen AK Partiden elinizi çekin. Reise yol arkadaşıyım deyip reisin abilik yapması için görevlendirdiği il başkanını tetikçilerini kullanarak sosyal medya üzerinden yıpratmaya çalışanlar! Aklınızı başınıza alın. Sn. il başkanının güçlerimizi birleştirirsek Aydın’ı hak ettiği yere taşır, hak ettiği hizmetleri Aydın’la buluştururuz diyerek merkez sağa mesaj vermesi sizi neden rahatsız ediyor. Anadolu’nun her yerinde merkez sağın yani Anavatan ve Doğru yolcuların Ak parti çatısı altında birleşmesi gerçekleşmişken, neden Aydın’da birleşemesinin gerçekleşmediğini sorgulayın lütfen. Beyler! Partiler gerek genelde gerek yerelde iktidar olmak için mücadele eder. Küçük olsun benim olsun deyip sen ben bizim oğlan mantığı ile hareket etmenin bedeli, bir milyonun üzerinde nüfusa sahip Aydın’da toplam nüfusu yüz bini bile bulmayan dört küçük ilçede belediye başkanlığı kazanıp, toplam nüfusu bir milyona yakın on üç ilçe ve büyükşehiri kaybetmek olmuştur. Bu tablodan memnun olan var mı?

Fatih Sultan Mehmet fethetmek üzere İstanbul’u kuşatmışken papazlar Ayasofya’da toplanmış melekler erkek mi dişi mi diye tartışıyorlarmış. Lütfen kısır çekişmeyi, partinizi yıpratmayı bırakın. Bir talebi olmadığı halde bir abi olarak Aydın’ı toparlaması partilileri ile birlikte ak parti bayrağını aydının burcuna dikmesi için Reis tarafından görevlendirilen il başkanı Sn. Ahmet Ertürk’ün etrafında kenetlenin ki reise yol arkadaşı olduğunuzu gösterin. Yazımızı başlıkta olduğu gibi rahmetli Cumhurbaşkanımız Sn. Süleyman Demirel’in dilinden düşürmediği bir sözü ile bitirirken, rahmetli Süleyman Demirel’e Allah'tan rahmet diliyorum.

"DÜĞÜN EL İLE HARMAN YEL İLE"

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.