Takip Et
  • 16 Kasım 2015, Pazartesi

Zebra sürüsü öyle mi?

Bu millet bize neden oy vermiyor demediler, öz eleştiri yapmadılar, kendilerini çek etmediler, nerde hata yaptık demediler, seçmene yani millete hakaret etmeyi tercih ettiler. İşte bu klasik CHP mantığı.

Kuyruk dediler, düşük dediler, kasketli dediler, bidon kafalı dediler, göbeğini kaşıyan adam dediler, koyun dediler, hep millete hakaret ettiler. Milleti küçük gördüler, millete hizmetkar olmayı istemek yerine millete efendi olmayı arzuladılar. Geçmişte ağa babaları şimdi çok seviyoruz dedikleri rahmetli Aşık Veysel’i kıyafeti uygun değil diye, Ankara’nın Ulus semtine sokmadılar. Kendilerini devletin sahibi, milleti ırgat gördüler. Milletin değerleriyle savaşmayı görev edindiler, netice olarak her seçimde milletten şamar yediler, yine de akıllanmadılar. En sonunda Türkiye’nin düşmanlarından medet umdular, ihanet çetelerinden himmet beklediler, yine de bu Aziz milletin ferasetine galip gelemediler. Bu kafayla sittin sene milletten şamar yemeye mahkumdurlar. 1 Kasım seçimlerinde hepsi birlikte Osmanlı tokatını yedikten sonra CHP’nin arka bahçesi olarak bilinen Goya bir sivil toplum örgütünden bir hanım efendi (Hanımlara olan saygımdan dolayı kokoş demiyorum) AK Parti’ye oy veren yüzde 49,5 seçmeni zebra sürüsüne benzeterek sosyal medyada paylaşmış. O sivil toplum örgütünün İl Başkanı da beğenmiş. Yazıklar olsun.

Demek oluyor ki bir yaratığın boynuna mülkiye diploması açılması o yaratığı insan yapmıyor. Bu aziz millet, oylarıyla seçtiklerine saygı göstermeyen yani dolayısıyla kendisine saygı göstermeyen bu zihniyeti her zaman olduğu gibi bundan sonrada sandığa gömmeye devam edecektir.

Millete kızmak yerine, millete hakaret etmek yerine, kafanızı değiştirin ve millete-millet iradesine saygı gösterin. Bir takım zinde güçlerden medet ummak yerine, millete yönelin, dersinize çalışın, millete efendi değil hizmetkar olmaya talip olun belki o zaman millet sizi affeder. İki kişinden birinin oy verdiği AK Parti’ye 2002’den beri her seçimde oylarını artırarak milletin iktidara getirmesini eğer kusur olarak görüyorsanız, o kusuru millette değil kendinizde arayın. Millet iradesi hazmetmeye alışın. Hazmedemeye Kızılay sodası içsin, zira Kızılay sodası Atatürk’ün eseridir ve hazımsızlığa çok iyi gelir. Hazımsızlık çektiğim zaman ben Kızılay sodası içiyorum iyi geliyor. 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.