Takip Et
  • 3 Ekim 2016, Pazartesi

Sadece paralel devlet kurmamışlar

* FETO’nün Avusturya’da yaptıkları dinler arası diyalog toplantısında sergiledikleri takiye örneği! Hristiyan ve Yahudilere yaranmak için okuttukları Muhammet’siz ezan.

* Moskova’da yaptıkları dinler arası diyalog toplantısında içkili yemekli toplantıda Kuran’ı Kerim okutmak. (Anlı şanlı bir gazetenin anlı şanlı bir yazarı bile isyan edip 'Hayatımda böyle şey göremedim. İçki içerken Kuran’ı Kerim dinledim' demişti.)

* 28 Şubat döneminde FETO’nun başörtüsü fürüüat deyip eşlerin başörtüsünü atma fetvası.

* Soru çalma-kul hakkı yeme-hırsızlık.

* Ahlaksız kaset kumpasları.

* İslami cemaatlara yapılan itibar cellatlığı. (Mesela cübbeli Ahmet Hoca'nın beyaz kadın ticareti ile suçlanıp içeri atılması gibi.)

* Dinler arası diyalog safsatasıyla Papa’nın FETO’nun avenesiyle birlikte ziyaret edilip FETO tarafından ''Papa’ya misyonunuzun parçası olmak için geldim'' denilmesi.

* Yalana-tezgaha-kumpasa-iftiraya-tuzağa-ihanete fetva.

* Peygamber efendimizi kamyon kasasına bindirme. (Samanyolu TV’de yayınlanan şefkat tepesi)

* Cebrail parti kursa oy vermem, peygamber S.A.V. gelse dinlemem ifadeleri.

* Zekat-fitre-kurban-sadaka paraları ile medya ve siyasi faaliyet ve Türkiye aleyhtarlığı için ABD’de senatör, Avrupa’da siyasetçi satın almak.

* 28 Şubat’ta Müslümanlara zulüm yapılırken cuntacılarla birlikte olmak.

* Mavi Marmara şehitlerine, Filistin’de öldürülen çocuklara taziye yerine İsrail’in avukatlığına soyunmak, kendi devletinin otoritesi ile bilek güreşine tutuşup İsrail’in otoritesini tanımak.

* İslam’ın içini boşaltıp Musavilik- Hristiyanlık ve İslamiyet’ten oluşan karma bir din yaratmak için çaba harcamak. Din otoritelerince en muteber tefsir olan Elmalı tefsirini tahrif edip Yahudi ve Hristiyan alimleri referans göstermek. (Nahl suresi 43. Ayet. Zaman gazetesinin verdiği Elmalı tefsiri)

Sevgili dostlar, bunlara baktığımız zaman FETÖ örgütü, sadece devlet kurmamışlar, aynı zamanda paralel bir din de kurmuşlar. Allah ıslah eylesin.

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.