Takip Et
  • 11 Aralık 2015, Cuma

"Gözden kaçanlar"

Hani geçmiş yıllarda kadrolu protestocular vardı! Sol görüşlü bir avukatın öncülüğünde, Bergama’da İzmir’de gösteri yapıyorlardı. Ara sıra otobüsle Ankara’ya gidip TBMM’nin önünde veya Kızılay’da yarı çıplak altın madenlerini protesto ediyorlardı.

Sahi o kart avukatın öncülüğündeki kadrolu protestocular nereye gittiler? Terk-i diyar mı ettiler ne dersiniz? Yoksa altın madenlerini işleticisi İpek grubu olunca fikirleri mi değişti? Kainat imamı gaipten haber mi gönderdi? Doğrusu merak ediyorum…

O kadrolu protestocular sık sık protesto gösterisi yaptıkları için gözümüz alışmıştı. Birkaç yıldır göremeyince merak ettik. 17-25 Aralık darbe girişiminden sonra o kadrolu protestocular sanki yer yarıldı içine girdiler. Sahi siz merak etmiyor musunuz?

--------------------------------------------------

Sınırımızı ihlal edip bizim sınırımızdan geçip Bayır Bucak Türkmenlerini bombalayan Rus jetinin F-16’larımız tarafından düşürülmesinden sonra en dikkati çeken şeylerden bir tanesi sosyal medyada isimlerinin başına TC koyan birçok zevat, meğer ne kadar Rusçuymuş öğrenmiş olduk.

Putin’e çağrı yapıp bu hükümete haddini bildirin diyenleri mi ararsınız, sınırı geçince ne olmuş diyenleri mi ararsınız? Esed dostluğundan Rus seyirciliğine kadar yazarından çizerinden kendisine aydın diyen zevata kadar adamlar sanki Rus vatandaşı.

Beyler bu ülke zarar görürse hepimiz zarar görürüz. Sahi sizi zarar görmeyecek misiniz? Gemiyi delen fareler gibi gemi batınca siz boğulmayacak mısınız? 12 Eylül 1980 öncesi duvarlara orak çekiç çizen, Türk askerini arkadan vur, Rus askerine selam dur yazan zibidi takımının kalıntıları hala bitmemiş anlaşılan. Herkes aklını başına alsın, herkes ülkesinin, devletinin yanında dursun. Bu ülke batarsa hepimiz batarız. Bu ülke hepimizin. Haa.. Türkiye bizim için 160 ülkeden bir tanesidir diyenlere sözümüz yok. Onlar zaten layığını bulmuşlar. Son kullanma tarihleri geçince kullanıcıları tarafından çöpe atılırlar. 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.