Takip Et

SON DAKİKA

LÖSEV, Aydın’daki aileleriyle iftarda buluştu

22 Nisan 2022, Cuma 15:54

     


Aydın’da Lösemili Çocuklar Vakfı’na (LÖSEV) kayıtlı çocuklar ve aileleri, düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

Zorlu bir tedavi sürecinden geçen çocuklar ve ailelerine yalnız olmadıklarını hissettirmek, onlarla bir arada olarak moral kazanmalarını sağlamak amacıyla geleneksel LÖSEV iftar yemeği, Aydın Fenerbahçeliler Derneği ev sahipliğinde vakfa kayıtlı hastalar ve aileleriyle birlikte düzenlendi.

Aydın’da yaşayan ve bu hastalıkla mücadele eden tüm çocuklar ve ailelerinin davet edildiği iftar yemeğinde LÖSEV yetkilileriyle bir araya gelen aileler hem moral buldu, hem sıkıntılarını paylaştı. Yemeğin ardından geceye animatörlerin eğlenceli etkinlikleri ve Hacivat Karagöz gösterisi ile devam eden çocuklar gönüllerince eğlendi.

“FİTRE VE ZEKATLARINIZLA ÖNCE ÇOCUKLAR İYİLEŞSİN”

Ramazan ayı boyunca Türkiye genelinde 55 bini aşkın lösemili ve kanserli çocuk ve ailesine içerisinde gıdadan giysiye, kırtasiyeden oyuncağa pek çok ihtiyaç malzemesi bulunan yardım kolileri ulaştırdıklarını belirten LÖSEV Halkla İlişkiler Müdür Yardımcısı Gamze Berçin Edirne, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da, yardımlaşma duygusunun farklı bir anlam kazandığı Ramazan ayı boyunca tüm ailelerini kucaklıyor ve değerli bağışçıların destekleriyle onları yalnız bırakmıyor. Ramazan ayı boyunca yapılan fitre, fidye bağışları ile kuru gıdadan et ve et ürünlerine kadar birçok gıda desteği ailelerin evlerine kadar gönderiliyor. Ayrıca Zekât bağışları ile sosyal hizmet uzmanlarınca yoksunluğu tespit edilmiş lösemi ve kanserle mücadele eden çocuklar ve ailelerinin banka hesaplarına 12 ay boyunca nakit yardım olarak iletiliyor. Tüm bu desteklerin yanı sıra LÖSEV’in LÖSANTE Hastanesinde ise ihtiyaçlı lösemi ve kanser hastası çocuklara tamamen parasız tedavi sunuluyor. Ramazan Bayramı bağışlarıyla yoğun bakımdan kan ve trombositine, yurtdışı ilaçlarından o ilaçları koyacakları buzdolaplarına kadar Lösemili Çocukların ve ailelerinin tüm ihtiyaçları karşılanıyor. Sizler de mübarek Ramazan Ayında Türkiye’deki bütün banka şubelerinin bağış ekranlarından, PTT şubelerinden, LÖSEV Ofislerini arayarak ya da ziyaret ederek, tüm faturalı hatlardan 3406’ya BAGIS ya da 1998’e FİTRE yazıp bir SMS göndererek bağışınızı gerçekleştirebilir, bilgi almak için 0312 447 06 60 no'lu telefondan ulaşabilirsiniz. Yine Detaylı bilgiye www.losev.org.tr adresinden ulaşabilir, yardımlarınızı iletebilirsiniz” ifadelerini kullandı. (ORKİDE ÜLKER) 







 
Son Eklenen Haberler