Takip Et

SON DAKİKA

Kuyucak, spor dolu bir hafta geçirdi

12 Ekim 2021, Salı 13:13

     


Tüm Türkiye’de olduğu gibi Kuyucak’ta da amatör spor haftası kutlandı. Kuyucak Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün katkılarıyla spor haftası bir çok etkinlikle coşkuyla kutlandı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Geçtiğimiz hafta başından itibaren spor dolu bir hafta geçiren Kuyucak, spora doydu. Kuyucak’ta Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Pazartesi günü Liseler Arası Voleybol Gösteri maçı, Salı günü Kuyucak Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde 100 metre kısa mesafe koşusu, Masa Tenisi Turnuvası ve Dart Turnuvası, Çarşamba günü Erkekler Futsal Turnuvası, Perşembe günü Horsunlu Mahallesi ve Pamukören Mahallesi arasında bulunan Şose Yolu’nda kros yarışmasının ardından Kuyucak Gençlik Merkezi’nde Haftanın Anlam ve Önemine ilişkin sempozyum, Cuma günü Kızlar Futsal Turnuvası ve Ayak Tenisi turnuvası yapılırken, Cumartesi günü Belenova Mahallesi’nde Sosyal Tesislerde kapanış yapıldı.

KUYUCAK’TA SPOR ŞAHA KALKACAK

Sempozyumda konuşan Kuyucak Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Süleyman Bacaksız, Kuyucak’ta sporun şaha kalkacağını belirterek, öğrencilerin her zaman Kuyucak’ta Spor Salonu’nu ve tesisleri kullanabileceğini açıkladı. Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk de Kuyucak ilçe merkezi ve mahallelerinde bir çok tesis yapıldığını ve bu tesislerin kapılarının isteyen herkese sonuna kadar açık olduğunu vurguladı. Halter de büyük başarı elde etmiş ve son olarak Avrupa Şampiyonu olmuş Kuyucaklı Burcu İldem Gerçekden gençlere örnek olmak istediğini, Kuyucak’tan da milli sporcular çıkabileceğinin önemini çizdi.

KAPANIŞ BELENOVA’DA YAPILDI

Amatör Spor Haftası’nın kapanış etkinliği Kuyucak Belediyesi’nin güzide tesisi olan Belenova Sosyal Tesisleri’nde yapıldı. Kuyucak Belediyespor Minik Kızlar Hentbol Takımı kahvaltıda ağırlandı. Minik kızlar sosyal tesiste doyasıya eğlendi. Etkinliğe Kuyucak Kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi, Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk ve Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çömden, AK Parti Kuyucak İlçe Başkanı Ali Güçlü, Kuyucak Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Süleyman Bacaksız ile antrenör Talat Uysal katıldı.

PROTOKOL BASKET ATTI

Kuyucak Kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi ve beraberindeki heyet, gençlerle bir süre tesiste bulunan basketbol sahasında ter döktü. Protokol sırayla basket atarken, minik sporcular protokolü alkışladı. (HABER MERKEZİ)







 
Son Eklenen Haberler