
Söke Voleybol Mini Takımı, Aydın İl Şampiyonu oldu. 4 Haziran'da 18 takımın katılımı ile başlayan Aydın İl Şampiyonasının final karşılaşmalarında şampiyonaya üç takımla katılan Söke Voleybol, A Takımı ile şampiyon olurken, B Takımı da il üçüncüsü oldu.
Final maçında Söke Voleybol ile Aydın Büyükşehir Belediye karşı karşıya geldi. Çekişmeli geçen karşılaşmayı Söke temsilcisi 2-0 kazanarak birincilik kürsüsüne çıktı.
Şampiyonada Söke Voleybol (A)Takımı birinci olurken, Aydın Büyükşehir Belediye ikinci, Söke Voleybol (B) üçüncü, Aydın Akademi dördüncü, Başak Koleji beşinci, Kuyucak Belediyespor da altıncı oldu.
Şampiyon Söke Voleybol A takımının oynadığı 10 maçını da set vermeden alarak Mini Kızlar İl Birincisi olması sevinç yaratırken, Kulüp Başkanı Mutlu Yıldırım şampiyonadaki tüm sporcu ve teknik adamlara Aydın voleyboluna katkılarından dolayı teşekkür etti. (NECATİ MALDAR)
ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.