Takip Et

/>

SON DAKİKA

Sivaslılardan Söke Belediyesine fuar teşekkürü

13 Haziran 2022, Pazartesi 10:16

     


Ege Bölgesi Sivaslılar Federasyonunca İzmir Kültür Park’ta düzenlenen ‘Sivas İzmir’de’ Kültür, Sanat Etkinliğine davet edilen Söke Belediyesi açtığı Söke Yöresel Ürün Standı ile fuarın gözdesi oldu.

Cumartesi günü yapılan etkinliğin açılışına bazı bölge milletvekilleri, yerel yöneticiler ve belediye başkanları, başkan yardımcıları, siyasi parti yöneticilerin yanı sıra Ankara, İstanbul, Hollanda ve Belçika Sivaslılar Federasyon Başkanı ve yöneticileri, Ege Bölgesi Dernek yöneticileri katıldı.

Açılış töreninde konuşan Söke Belediye Başkan Yardımcısı Veli Devrim Yerli fuar davetine teşekkür ederek "Etkinlikte yer alarak Söke’mizin marka olan ürünlerini burada sizlere tanıtmak, sizlerle paylaşmaktan çok mutluyuz" dedi.

Kültür Park'ta dört gün süren etkinlikte tatlı maya ekmeği, zeytin ve zeytinyağı çeşitleri, kapari turşusu, körüklü çizme, Söke Kurabiyelerinin yanı sıra Sökeli Kadın Kooperatifince üretilen kuru gıda ve el emeği ürünleri ile en çok ziyaret edilen gözde stantların başında yer alan Söke Belediyesine etkinliğe katılımı nedeniyle Federasyon Başkanı Tolga Eleman tarafından plaket verilerek teşekkür edildi. (NECATİ MALDAR)







 
Son Eklenen Haberler